Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

Sinoć je Beograd postao kulturni centar sveta, svečano je otvoren 10. jubilarni Beogradski festival igre. Prva na programu je bila poznata kanadska trupa Jazz Ballet Montreal, koja ove godine proslavlja 40 godina postojanja. Plesači su izveli dve kraće koreografije Kajetana Sota “Zumiranje” i “Gorivo”, polučasovnu “Zip zap zum” Anabel Lopez Očoe (Annabelle Lopez Ochoa) i “Noćnu kutiju” (40 minuta) Ven Vei Vanga (Wen Wei Wang) – premijerno izvedenu prošle godine u Americi, inspirisanu noćnim životom velikog grada.

vi carousel01 Beogradski festival igre: Veličanstven početak

Savršenstvo pokreta

13 igrača izvelo je fantastične koreografije koje su kod beogradske publike izazvale oduševljenje. Ljubitelji baleta su mogli da uživaju u izvedbi jedne od najpoznatijih plesnih trupa koja nastupa širom sveta. Neobičan spoj klasičnog i modernog uvek oduševljava, pa je tako bilo i ovog puta.

vi carousel02 Beogradski festival igre: Veličanstven početak

Magija na delu

Plesna trupa je osnovana 1972. godine i do danas zauzima počasno mesto na svetskoj plesnoj sceni. Savremena igra je zablistala u Beogradu!

vi carousel03 Beogradski festival igre: Veličanstven početak

Uz francuski rep i moderne pokrete

Iz godine u godinu Festival okuplja sve veći broj ljubitelja umetnosti, poklonika baleta i prijatelja. Već šestu godinu zaredom prijatelj festivala je Vip mobile.

Za više informacija o predstojećem programu, posetite sajt Beogradskog festivala igre.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice