Dan besplatnog treninga, Les Mills X-Challenge izazov, održaće se u subotu 26.11. sa početkom u 17:00h u Atletskoj dvorani, u ulici Bulevar oslobođenja bb na Banjici. Karaktersitika Les Mills fitnes programa jeste doživljaj kao da se vežbači nalaze na rok koncertu, sve se odvija uz dinamičnu muziku u pozitivnoj atmosferi. Program će voditi Les Mills prezenteri koji motivišu učesnike da pomere svoje granice izdržljivosti.

Les Mills X Challenge 2 Besplatni fitnes trening u novoj Atletskoj dvorani Les Mills X Challenge 3 Besplatni fitnes trening u novoj Atletskoj dvorani

X-Challenge će početi sa 30-minutnim Grit Cardio programom, a nakon 15 minuta pauze sve prisutne očekuje Body Attack u trajanju od 60 minuta.

GRIT CARDIO je polusatni visoko intenzivni intervalni trening koji povećava kardiovaskularnu izdržljivost, brzinu i čini da telo sagoreva kalorije i satima nakon treninga. Ovaj trening koristi kombinacije vežbi sa sopstvenom težinom što povećava izazov i intenzitet koji su potrebni za postizanje rezultata.

Les Mills X Challenge 4 Besplatni fitnes trening u novoj Atletskoj dvorani

Body Attack predstavlja visoko intenzivni trening na kojem pokreti odgovaraju i početnicima i iskusnim vežbačima. Kombinuju se atletski pokreti poput trčanja, iskoraka i skokova sa vežbama snage kao što su sklekovi i čučnjevi.

Les Mills X Challenge 1 Besplatni fitnes trening u novoj Atletskoj dvorani

Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara.

Više informacija o “X-Challenge” izazovima može se naći na sajtu reebok.rs.

Comments