Još samo dva dana nas deli od velikog sportskog događaja koji adidas organizuje samo za dame. U subotu, 10. decembra u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b) biće održan adidas Women Training Day sa 24 besplatna treninga iz oblasti joge, trčanja i fitnesa.

Ako se još uvek niste prijavile, sada je pravi trenutak za to. Ukoliko želite da osigurate svoje mesto na željenom treningu i u terminu koji vama najviše odgovara, prijavite se putem sajta www.boostbelgrade.rs. adidas je za sve učesnice pripremio energetski „welcome box“, a dame koje u toku dana prođu sve različite kategorije treninga adidas će nagraditi specijalnim poklon popustom za novu kolekciju.

adidas 1 Besplatni joga, trčanje i fitnes uz specijalno iznenađenje na adidas Women Training Day

Očekuje vas pravi sportski dan sa treninzima prilagođenim različitim nivoima fizičke spremnosti. Neki od njih će biti pravi izazovi za one koji su tek počeli sa zimskom trening rutinom, a prvi put u srpskoj prestonici biće organizovana i dva nova fitnes programa koja su poslednjih godina jako popularna u svetskoj fitnes zajednici – Air Drum i Silent Disco Fitness.

adidas 1 Besplatni joga, trčanje i fitnes uz specijalno iznenađenje na adidas Women Training Day

Air Drum, kombinuje klasičan fitnes sa palicama za bubanj kako bi se postiglo efektno vežbanje i zabavan trening, a slično je i sa Silent Disco Fitness programom koji je odličan način da se tokom kardio treninga zabavite dok vežbate sa wireless slušalicama. Treneri su pripremili dva različita izazova – Silent disco vs boxing, intenzivni fitnes trening koji objedinjuje elemente borilačkih veština u zabavu koja ima za cilj da testira vašu formu i Silent disco full drill, funkcionalni trening sa opterećenjem, koji kombinuje kondicione elemente sa elementima snage pri čemu se oblikuju sve mišićne grupe.

adidas 2 Besplatni joga, trčanje i fitnes uz specijalno iznenađenje na adidas Women Training Day
Comments