Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

AND-RE tim podelio je sa javnošću svoj projekat – “White Wolf” hotel u Portugaliji.

“White Wolf” hotel sagrađen je sa idejom da podstakne posetioce na slobodu duha, lagane misli i prave vrednosti, daleko od stresa svakodnevnog života i savremene gužve. Ovo je mesto gde možete osetiti kako vreme polako prolazi, gde možete čuti vetar kako lagano šušti i provesti duge dane uživajući u zvuku prirode i ptica. Prava zen oaza! Oko hotela raspoređene su šume, a u blizini je i potok koji doprinosi miru okoline.

S obzirom na to da se radi o neuobičajenom projektu, AND-RE tim objasnio je da je njegova realizacija za njih predstavljala kako zadovoljstvo, tako i veliki izazov. I to ne samo u smislu arhitekture, već lično izazov za svakog učesnika u izgradnji ovog hotela pojedinačno: naime, ljudi koji su učestvovali u ovom projektu ovaj put su morali da izađu iz svojih dosadašnjih okvira, i da se zapitaju o sopstvenom stavu prema životu.

– Ovo je bio jedini, i u isti mah najbolji mogući način da ispunimo želje naših klijenata – stoji u saopštenju tima AND-RE.

Pogledajte fotografije neuobičajenog projekta izgrađenog u Portugaliji.

White Wolf Hotel AND RÉ 01 Besprekorni White Wolf hotel u Portugaliji White Wolf Hotel AND RÉ 02 Besprekorni White Wolf hotel u Portugaliji White Wolf Hotel AND RÉ 03 Besprekorni White Wolf hotel u Portugaliji White Wolf Hotel AND RÉ 05 Besprekorni White Wolf hotel u Portugaliji White Wolf Hotel AND RÉ 06 Besprekorni White Wolf hotel u Portugaliji

Una Hadži – Nikolić

Editors choice