Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

bianca balti p b 134 Bianca Balti

Bjanka Balti (Bianca Balti) je italijanska manekenka i smatra se jednom od najlepših žena sveta. Na početku karijere nije baš imala previše sreće i agencije su je odbijale zbog: “prosečnog i uobičajenog izgleda”. Da bi mogla da plaća studije zaposlila se u lokalnom supermarketu. Ubrzo joj se sreća osmehnula i upravo je u tom supermarketu  otkrio agent  Bruno Poleta (Bruno Pauletta) i ponudio joj ugovor.

Prvu poznatiju reklamu je radila za modnu kuću Dolce & Gabbana i ostalo je istorija.

Danas Bianca ima iza sebe ogroman broj naslovnih strana najprestižnijih časopisa u modnoj industriji kao sto su: “Vogue”, “Harper’s Bazaar”, “Cosmopolitan”, “W”. Radila je kampanje za najveće modne kuće kao što su: Roberto Cavalli, Donna Karan, Christian Dior, D&G, Valentino, Armani jeans, Guess, Bvlgari, La Perla, Missoni.

Kao jedno od najvećih dostignuća u svojoj karijeri ističe pojavljivanje na Victoria’s secret reviji i katalozima 2005 godine. Takođe, radila je revije za Karl Lagerfelda, Marc Jacobs-a, Gianfranco-a Ferre-a, Alexander-a Mcqueen-a, John-a Gallian-a, Gucci , Fendi i mnoge druge. Zamenila je Anđelinu Džoli (Angelina  Jolie) u kampanji za modnu kuću St.John 2008. godine.

Možemo je videti u ovogodišnjem Pirelli kalendaru za koji ju je fotografisao Karl Lagerfeld.

Bjanka sada živi u New Yorku, udata je za italijanskog fotografa i sa njim ima ćerku Matildu.


Mina Božović je ekonomista i veliki zaljubljenik u modu i dizajn. Obožava svoju porodicu, prijatelje i dečka i ne bi ih menjala ni za šta na svetu. Trenutno u potrazi za cool dečijom odećom za svoje obožavano kumče. U slobodno vreme uređuje svoj blog Fashion Affairs. Ne veruje u bajke, ali veruje u svoje snove. Omiljena rečenica: “Life is what you make it so let’s make it memorable!”

Editors choice