Izgledaj zanosno tokom sezone bikinija tako što ćeš usvojiti jednu od tajni za savršen izgled u bikiniju ovih poznatih ličnosti. Najpoželjnije dive Holivuda će te naučiti kako da napraviš revolucionarnu promenu u svom režimu ishrane i vežbanju.

Ko kaže da ne možeš da kreneš sa pripremom za bikini sezonu ovog sekunda? Naše omiljene starlete znaju kako da izgrade i održe svoje hot siluete kako bi završile na listi najboljih bikini-tela. Zato, njih slušaj!

Kombinacija uravnotežene ishrane i istog takvog načina vežbanja je ključ cele priče. Kako bi se oslobodila tih upornih kilograma, važno je da obratiš pažnju na potrebe svog organizma. Ovo što ćeš dole pročitati su tajne zahvaljujući kojima ćeš srediti svoju divnu figuru i istaći svoje ženstvene obline. Uči od najboljih i gledaj da se držiš malenih rituala koji odgovaraju tvom fizičkom stanju.

Rijana (Rihanna)

Uber popularna pevačica je poznata i po tome što pokazuje lepotu svoje zavodničke figure. Plaža je najbolje mesto da se pokažu te karakteristike i da se pohvali rezultatima zdravog vežbanja i ishrane. Rijana se kune u sjajni efekat mršavljenja koji postiže pilatesom. Počinje pripremu za bikini sezonu intenzivnim vežbanjem pilatesa, što je slučaj i sa mnogim drugim poznatim ličnostima.

rihanna bikini hr1 Bikini: Tajne poznatih ličnosti

Uvek zapažena!

Pročitaj i ovaj tekst. 

Comments