BIPA Nedelja mode u Zagrebu dokazala je da i domaći dizaneri imaju isto toliko originalnih i zanimljivih ideja i kreacija na kojima bi im i svetski poznati brendovi pozavideli. Ovde smo vam pisali o kolekcijama koje su obeležile početak ovog prestižnog modnog događaja, a danas vam prenosimo deo atmosfere sa poslednjih revija.

Zoran Aragović

Ovaj dizajner je na BIPA Nedelji mode u Zagrebu prikazao svoju Bite My Style kolekciju koja je ispunjena veselim i smelim kombinacijama boja koja je toliko šarmantna da bi svaka devojka odmah poželela makar jedan komad garderobe u svom ormaru. Na reviji su predstavljene simpatične, šarene haljine u retro stilu. Najdominantnije nijanse bile su crna i bela u kombinaciji sa crvenom, ali su se u kolekciji našle i “sladoled” boje poput žute i roze. Zanimljiv detalj koji je dao poseban pečat celom stajlingu jesu punđe od raznobojnih papilotni koje su se savršeno uklopile u celu ovu veselu “priču”.

zoran aragovic 2 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Originalne i nesvakidašnje kolekcije zoran aragovic 3 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Originalne i nesvakidašnje kolekcije zoran aragovic BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Originalne i nesvakidašnje kolekcije

Martina Felja

Ženstvene, damske haljine sa nežnim detaljima poput veza, čipke i perlica, prikazala je dizajnerka Martina Felja. Ona je sve dame oduševila kolekcijom u pastelnim, romantičnim tonovima koje su jako otmene, ali i efektne, bez žrtvovanja tog “ženskog” duha. Njena kolekcija bila bi savršena za vaše elegantne prilike u kojima želite da zablistate ali na onaj nežni, damski, suptilan način. Čak su i same frizure i šminka doprinele celokupnom, glamuroznom look-u koji je dizajnerka svojom revijom želela da približi svim damama.

martina felja 2 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Originalne i nesvakidašnje kolekcije martina felja 3 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Originalne i nesvakidašnje kolekcije martina felja BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Originalne i nesvakidašnje kolekcije
Comments