4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Don Don, lider u prozvodnji hleba i peciva u Srbiji, obeležila je šest godina uspešnog poslovanja svečanim koktelom u rezidenciji slovenačkog ambasadora, kome su prisustvovali finski ambasador u Beogradu Peka Orpana i potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Aleš Mozetič, većinski vlasnik kompanije Don Don, objavio je da je kompanija ušla u proces dokapitalizacije od investitora iz Finske (KJK), koja će omogućiti velika ulaganja u pekarsku industriju Srbije u narednom periodu. “Tokom sledeće dve godine  uložićemo 20 miliona evra u proširenje kapaciteta, akviziciju dva velika pogona u Srbiji i razvoj pekarske industrije, čime će se stvoriti uslovi za otvaranje oko 500 novih radnih mesta”, najavio je Mozetič.

DSCF3901 Biz izazov: Don Don u novoj poslovnoj misiji

Ministar trgovine u Vladi Srbije Rasim Ljajić izjavio je na skupu da je ovo primer dobre strane investicije i pozvao ostale slovenačke kompanije da slede primer Don Dona.

U pozdravnoj reči ambasador Slovenije Franc But naglasio je da u Srbiji danas posluje oko 1,400 slovenačkih kompanija, što potvrđuje da su veze Slovenije i Srbije u oblasti biznisa veoma dobre i da se stalno razvijaju, kao i generalno veze dve zemlje.

DSCF3932 Biz izazov: Don Don u novoj poslovnoj misiji

Kompanija Don Don, koja je poznata po svojim brendovima hleba i peciva Naše zrno i Tvojih 5 minuta, uložila je od 2008. godine, kada je ušla na tržište Srbije, do sada više od 30 miliona evra u pekarsku industriju i proizvodne pogone širom zemlje.

Ove godine Don Don je dobio nagradu “Najbolje iz Srbije” za uvođenje na tržište novog brenda Naše zrno.

LOW IMG 5077 Biz izazov: Don Don u novoj poslovnoj misiji

Editors choice