Da li ste spremni za dan koji donosi najveće popuste u godini? Ako još niste počeli da razmišljate o tome šta će biti na vašoj šoping listi za Black Friday 2022. godine, imamo sjajan predlog za vas, a to su FOREO proizvodi! Ove godine, čuveni Black Friday, koji svi nestrpljivo iščekujemo, biće održan 25. novembra. U toku ovog perioda možete uštedeti do čak 50% na FOREO proizvode, uključujući i naše omiljene – LUNA, UFO, BEAR i IRIS uređaje.

01 FOREO WTF Lead image 1 Black Friday specijal   izaberite svoj omiljeni FOREO proizvod

Poboljšajte svoju skincare rutinu i obradujte omiljenu osobu!

U toku Black Friday perioda, najvažnije je da se fokusirate na kupovinu ključnih stvari. Prema tome, nema boljeg povoda da poboljšate svoju skincare rutinu i počastite sebe novim FOREO proizvodima. Ipak, ne morate se tu zaustaviti! Pored sebe, možete obradovati i svoju najdražu osobu i biti njen specijalni Deda Mraz. Ovogodišnji FOREO Black Friday specijal predstavljaju popusti koje ne možete priuštiti da propustite!

HPC 01 24 3 Black Friday specijal   izaberite svoj omiljeni FOREO proizvod
FOREO Product Family 031 Black Friday specijal   izaberite svoj omiljeni FOREO proizvod

FOREO LUNA i ISSA - proizvodi koji su dokazano odlična investicija

FOREO-va profesionalna četkica za čišćenje lica, LUNA, u potpunosti napravljena od ultrahigijenskog silikona, sadrži T-sonične pulsacije. “T” u “T-Sonic” označava transdermalno, dok pulsacije putuju kroz slojeve kože. One, takođe, stimulišu protok krvi i donose kiseonik na površinu dok uklanjaju nečistoće zarobljene unutar pora. 

Pored toga, LUNA radi dvostruki posao. Naime, njena poleđinska strana ima učvršćujući režim masaže. Koristi pulsacije visokog i niskog intenziteta da učvrsti kožu i tokom vremena vaš ten ostavlja osvetljenim, a teksturu kože prefinjenom.

HPC 04 1 copy min scaled Black Friday specijal   izaberite svoj omiljeni FOREO proizvod

Uspavali ste se i žurite da istrčite iz kuće? To ne predstavlja problem FOREO LUNA proizvodima, koji će vam pomoći da zaboravite na brzo i nespretno umivanje rukama! LUNA je praktična investicija za koju nisu potrebni nikakvi zamenski delovi, a kreirana je da traje dugo i radi perfektno!

Manekenke Miranda Kerr i Cindy Crawford su samo pojedine poznate ličnosti koje su FOREO proizvode uključile u svoju svakodnevnu rutinu za negu kože. Vreme je da i vi dostignete besprekornu kožu koja će u svakom trenutku zablistati kao da ste pod reflektorima modne piste! FOREO linija proizoda će vam pomoći upravo u tome!

LUNA FAMILY RANGE min scaled Black Friday specijal   izaberite svoj omiljeni FOREO proizvod

FOREO je poznat kao svetski ekspert u razvijanju proizvoda za negu lica, ali da li ste znali da uz njega možete iskusiti budućnost oralne higijene? FOREO ISSA je prva silikonska električna četkica za zube na svetu, što je čini najnaprednijim izumom u oralnoj higijeni u poslednjih 70 godina. Kreirana je od hipoalergenskog, medicinskog silikona koji nudi nežna i efikasna rešenja, a čak je 10.000 puta više higijenska od regularnih, najlonskih četkica za zube. Četkicu pokreće inovativna Sonic Pulse tehnologija, koja nudi do 16 nivoa intenziteta za ultimativno, personalizovano iskustvo! 

ISSA3 RANGE Black Friday specijal   izaberite svoj omiljeni FOREO proizvod

Verujemo da je svima važno da tokom prazničnih okupljanja i proslava imaju blistavo beli osmeh koji će krasiti nezaboravne modne kombinacije i pružiti veliko samopouzdanje! Uz FOREO ISSA četkice možete postići upravo taj osećaj, a tokom Black Friday popusta, očekuju vas neverovatni popusti prilikom kojih ćete moći da dobijete čak dva proizvoda po ceni jednog!

Otkrijte čitav FOREO univerzum

Pored najpopularnijih FOREO proizvoda – LUNA i ISSA – tu su i druge inovacije koje će vam pomoći da u svom domu doživite pravo spa iskustvo. Prema tome, ako vam je potreban brzinski facelift, recite doviđenja borama uz FOREO BEAR. Sprečite pojavljivanje tamnih krugova i kesica ispod očiju sa FOREO IRIS – kućnim masažerom za oči!  Želite da dobijete bolji ten za samo dva minuta? FOREO UFO je pravi izbor za vas! Možete ga koristiti i kako biste pojačali tretman maskom za lice, a klinički je dokazano da UFO povećava vlažnost kože i smanjuje pojavu bora zahvaljujući LED svetlima, zvučnoj masaži, hlađenju i zagrevanju!

FOREO Product Family 01 Black Friday specijal   izaberite svoj omiljeni FOREO proizvod

Najbolje cene kod najboljih preprodavaca!

Black Friday je iza ćoška! A šta vam zaista treba? Potrebne su vam ultrakvalitetne stvari koje su napravljene da traju, a ne da se brzo lome. Uvek vam je potrebna dobra investicija, a ne samo nešto što ćete zaboraviti za mesec dana. Ako tražite takve proizvode, pogledajte FOREO ponude za Black Friday! Očekuje vas do 50% popusta na FOREO proizvode i bolje požurite, jer vaši omiljeni uređaji lete sa polica.

FOREO proizvode možete naći kod najvećih i najpouzdanijih preprodavaca kao što su ANANAS, JASMIN, LILLY, i BAZAAR i HILIFE. U sledećim redovima možete naći sve informacije o popustima na FOREO proizvode tokom Black Friday promocije!

Comments