Crni autfiti i uopšte odevni komadi uvek su dobar izbor i nešto što će vam pomoći da izgledate veoma dobro u bilo kom trenutku. Nije važno da li se radi o nekoj opuštenoj, ležernoj kombinaciji ili elegantnoj, crna boja će učiniti da izgledate veoma dobro. Često se misli da crni autfiti ne mogu da se istaknu, jer se komadi u ovoj boji stope jedni sa drugima, ali ovi modeli i manekenke pokazuju vam kako možete da izgledate trendi i moderno kada ste u sasvim crnom autfitu.

Kendal Džener je ponela jedan veoma trendi autfit koji se sastojao od helanki i obične majice sa printom, preko čega je obukla kožnu jaknu, te je uz sve ponela sportske patike i elegantniju torbu. Jedan spoj nespojivog u kombinaciji Dženerove, ali veoma efektan i moderan spoj.

Trend koji vole i poznate manekenke All in Black: Trend koji vole i poznate manekenke

Žizel Bunšen poznajemo kao ženu koja je uvek elegantna, te izgleda sofisticirano i veoma lepo. Crno odelo uz jednostavnu, crnu bluzu i sandale,te manju clucth torbu, Žizel je pokazala veoma dobar stil i otmenost u izgledu i to sve jednim jednostavnim autfitom.

Trend koji vole i poznate manekenke2 All in Black: Trend koji vole i poznate manekenke

I Bela Hadid je poput Kendal Džener uz crne farmerke obukla majicu i kožnu jaknu, samo što je njena kombinacija nešto elegantnija, jer je obula čizme sa manjom štiklom koje su do gležnjeva.

Trend koji vole i poznate manekenke3 All in Black: Trend koji vole i poznate manekenke

Comments