Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Nakon što je debitantskim solo albumom “Daljine” osvojila regionalnu muzičku scenu, Bojana Vunturišević donosi novi singl “Promašaj” u izdanju Bassivity Digital, u kome progovara o instant prijateljstvima, ljubavnim razočaranjima i susretu generacija.

Uvek svoja, šarmantna i emotivna, Bojana ne samo da je publiku oduševila vešću o izlasku nove pesme, već je najavila i skorašnju objavu sledećeg albuma.

“Promašaj” je poslednja u nizu pesama koje sam napisala za drugi album koji, za sada, nosi ime “Sama”. Pesma je lirički inspirisana jednim instant poznanstvom, prijateljstvom. Zvuči poznato, zar ne? Želela sam da kroz prizmu klasične ljubavne priče opišem momenat sadašnjice u kojoj smo okruženi instant prijateljima, instant odnosima. Tekst sam pisala zajedno sa čuvenom beogradskom dramaturškinjom, rediteljkom i pesnikinjom Minjom Bogavac, kaže Bojana.

 Bojana Vunturišević ima novu pesmu i spot o kome će svi pričati!

Muziku za pesmu “Promašaj” komponovala je sama, dok je u kreativni proces nastanka novog singla, uz svoje stalne saradnike, uključila i mlade snage domaće scene.

Muzika je nastala tačno pre godinu dana na mom iPadu. Želela sam da najaktuelnije savremene elemente muzičke produkcije prilagodim svom muzičkom izrazu i ukusu. U tome su mi pomogli moj višegodišnji saradnik Ivan Mirković Bambi, koji potpisuje aranžman, kao i mlada nada domaće muzičke produkcije Luka Jovanović Luxonee sa kojim sve više i više volim da radim, ističe poznata umetnica.

Na isti način, prirodno se nametnuo i odabir saradnika koji su radili na ekranizaciji singla “Promašaj”.

 Bojana Vunturišević ima novu pesmu i spot o kome će svi pričati!

Spot je režirao moj dugogodišnji saradnik Ivan Stojiljković. Kao i u muzičkom segmentu, i u video sektoru sam želela da svoju generaciju spojim sa onom koja je došla posle nas, sa takozvanim “klincima iz 90ih”, tako da je spot snimao mladi i veoma talentovani Luka Trajković. U videu smo želeli da dočaramo sve što ja jesam tokom svih ovih godina. Okružena vrlo različitim ljudima koji zajedno sa mnom čine jednu kompaktnu i nepdvojivu celinu. Kroz čitav spot provlači se simbol jabuke, kao znak sećanja na mog tatu kome ovaj video u potpunosti posvećujem”, otkriva Bojana.

Pored novog singla Bojane Vunturišević, izdavačka kuća Bassivity Digital u narednih mesec dana predstaviće četiri nove pesme ženskih izvođača, regionalnih zvezda i onih koje će to tek postati.

Editors choice