Kao po nepisanom pravilu, leti crne autfite menjamo za one u boji – a usput se vodimo i još jednim koje glasi “što intenzivnije, to bolje”. Jednostavno, poletnost koju nam leto donosi volimo da iskažemo kroz boju, a i dobro je poznato da jarke boje odlično izgledaju uz preplanuli ten. Tirkizna, limun-zelena, narandžasta, pink, žuta, ljubičasta i kobaltnoplava… Izbor je veliki i pitanje je samo jedno – za koju se odlučiti? Ukoliko vam odabir ide teško, skoro kao da ste Vaga u horoskopu, ili pak Blizanac, imamo odlične vesti za vas. Ne morate da se odlučite samo za jednu boju! Ovog leta u trendu će biti color block kombinacije, odnosno uklapanje kontrastnih jarkih boja u okviru jednog autfita, a u nastavku vam predstavljamo nekoliko načina na koje ih možete nositi!

Tamnozelena i roze

Tamnozelena boja možda nije najintenzivnija boja na današnjoj listi stajlinga koje ćemo vam predložiti, ali svakako nije najmanje efektna. Ona dobro stoji svakome ko ima blago maslinasti ten, a može izgledati veoma elegantno, u zavisnosti od toga kako je stilizujete. Mogli bismo čak reći da je zelena nova crvena u polju haljina za svečane prilike, a zelenu haljinu ovog leta uklopite uz roze aksesoar, kao što je na primer tašna. Detalj u roze boji vam mogu biti i sandale, ali predlažemo vam da se odlučite za jedno ili drugo, a nikako oba. U slučaju roze torbe, neka sandale budu u neutralnoj boji kože.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lorna luxe (@lornaluxe)

Žuta i ljubičasta

Različite nijanse ljubičaste boje biće u trendu ove godine, a kontrastna boja ljubičastoj na paleti je upravo žuta, koja se samim tim uz nju nepogrešivo uklapa. Predlažemo vam da uz lila autfit uklopite detalje u žutoj, neonskoj boji, a možete se odlučiti za više njih istovremeno. Žuta torba, žuta marama u kosi, žuti kačket ili pak žute sandale – sve je dozvoljeno! Ljubičasti ton autfita će dovoljno umiriti jarkožute detalje, tako da možete uklopiti više njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Maynard (@taramays25)

Roze i narandžasta

Topli tonovi pink-roze boje i jarkonarandžaste prava su letnja kombinacija koja izgleda atraktivno u svakom trenutnku. Ukoliko tražite savršenu kombinaciju za dejt, autfit u narandžastim i roze tonovima je pun pogodak, a možete se poigrati sa dodatkom neon-žutog detalja. To može biti aksesoar, ali i crop top, a mogu biti i sandale. U svakom slučaju, ako ste raspoložene za vatrenu sexy kombinaciju, ne tražite dalje.

Comments