Žuta i tirkizna

Ukoliko želite da nosite žutu u okviru samog autfita, a ne modnih detalja, predlažemo vam da ipak izbegnete neonske tonove i odlučite se za toplu, sunce-žutu boju. Ona se odlično uklapa uz tirkizne i kobaltne tonove, ni sasvim plave, ni sasvim zelene – i zato na primer uz žute pantalone, možete uklopiti top u nekom od ovih tonova. Takođe, možete odabrati aksesoar u zelenoj boji, a top u tirkiznoj, tako da ste pokrili kompletan spektar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)

Mint i roze

Iako deluje nežno, mint boja veoma je efektna, naročito uz potamneli ten – a ona se savršeno uklapa uz pink i puderastoroze tonove, ali i one narandžaste. Zato vam predlažemo da ovog leta šorts, odnosno bremude u mint boji, uklopite uz top u kombinaciji roze i narandžastih tonova. Idealna situacija je ona u kojoj preko narandžastog topa možete obući roze jaknicu ili džemper, ili pak obrnuto.

Plava i narandžasta

Još jedna kontrastna kombinacija sa palete boja je kombinacija plave i narandžaste, i zato svoj narandžasti autfit ovog leta uklopite sa popularnom, nebo-plavom bojom u okviru aksesoara. Sandale vam u tom slučaju mogu biti nude, ili pak jednostavne, bele.

Naslovna fotografija: instagram.com/slipintostyle

Jovana Pantić

Comments