Zima nam je uveliko zakucala na vrata. Laganu jesenju garderobu zamenili smo vunenim džemperima, toplim kaputima i krznenim čizmama. Za sve one koji uživaju u mogućnostima koje pruža zimska garderoba, spremili smo neke trendi predloge i tonove koji će biti aktuelni ove zime.

Bordo je vrlo popularna boja ove godine, jer odeći daje bogat izgled i dozu sofisticiranosti. Bilo da se opredelite za džemper, kaput ili čizme u ovoj nijansi, nećete pogrešiti.

129 Boje koje će obeležiti zimu 2012/2013.

Neobičnom kroju širokih rukava dozu raskoši daje upravo ova bordo nijansa

Zlatna boja inspirisala je mnoge dizajnere, bilo da kreiraju stari, barokni ili moderan stil. Zlatna je bila potpuni hit tokom cele 2012. godine.

223 Boje koje će obeležiti zimu 2012/2013.

Čak i jednostavni džemperi u ovoj boji izgledaju bogato

Šta će najbolje hladnu zimu učiniti podnošljivijom nego vuneni džemper ili kaput u toploj narandžastoj boji? Jarka ili zagasita boja cigle svakako će popraviti raspoloženje i razbiti sivilo zime.

318 Boje koje će obeležiti zimu 2012/2013.

Narandžasta savršeno ide uz braon čizme ili torbu

Ljubičasta boja je vrlo sofisticirana, ali sa sobom nosi i mogućnost kombinovanja različitih nijansi; od hladnih plavih do toplih crvenkastih tonova.

415 Boje koje će obeležiti zimu 2012/2013.

Ljubičasta je otvorenija i zabavnija zamena za crnu

Ova nijansa zelene nije karakteristična zimska boja, ali lako to može postati u kombinaciji sa zlatnom ili krem.

517 Boje koje će obeležiti zimu 2012/2013.

Ova jarka boja razbiće zimsko sivilo

Kao što je ljubičasta zamena za crnu, ova bleda nijansa roze može biti zamena za bele i krem tonove ove zime. Svakom stilu i kroju roze boja daje dozu ženstvenosti i nežnosti. Ova nijansa je inspiracija kolekcije za jesen/zimu 2012. u modnoj kući Dior.

613 Boje koje će obeležiti zimu 2012/2013.

Za nežniji izgled kombinujte je sa braon bojom, a za smeliji izgled sa ljubičastom

Jesenja braon idealna je i za zimu. Svetlije nijanse braon kombinujte sa tamnijim tonovima kožnih čizama, pojaseva i torbi.

78 Boje koje će obeležiti zimu 2012/2013.

Braon je neutralna boja i lako se može uklopiti uz većinu nijansi

Izvori fotografija: img3.etsystatic.com, allwomenstalk.com, nexcesscdn.net, footluxe.com


Saška Stojadinović je studentkinja Fakulteta političkih nauka, ponosna Vodolija zavisna od knjiga, pisanja, preterano pričljiva i ćutljiva u isto vreme, rođena u pogrešno vreme. Večito dete.

Comments