Jedan dobri stari modni savet glasi da treba birati boju garderobe prema boji kose. I dok će mnogi reći da je on prilično staromodan, moramo priznati da u tome ipak ima logike, jer u zavisnosti od toga da li ste crnokosa, plavuša ili imate smeđu kosu možete znati koje će vam boje kako stajati. Da stvar bude još interesantnija, ovo modno pravilo poštuju i brojni stilisti poznatih lepotica, koje kao po pravilu biraju garderobu u tonovima koji će savršeno odgovarati njihovim miljenicama. Bilo da je reč o kreacijama za crveni tepih, neki događaj, posetu nekoj reviji, poznate lepotice su nepogrešive u izboru adekvatne boje u skladu sa bojom njihove kose. Danas su našu pažnju privukle plavuše, pa evo prilike da one saznaju koje će im to boje stajati kao salivene.

Ljubičasto crvena boja

Ko može da porekne moć koju ima kombinacija crvene haljine i crvenog karmina na usnama? Naravno, niko, a da je ovaj spoj nepogrešiv pokazala nam je Rouzi Hantington Vajtli koja je od crvene boje na prošlogodišnjem Kanu napravila senzaciju, ponevši je u prethodne dve varijante, ali i na svojim cipelama.

boje koje odlicno stoje svakoj plavusi 1 Boje koje odlično stoje SVAKOJ plavuši

Ni Karolina Kurkova nije izgledala ništa manje impozantno u lepršavoj haljini ljubičasto crvene boje, ali se za razliku od Rouzi odlučila za malo manje drame. Ponela je jednostavni model haljine i crne sandale sa visokim potpeticama.

boje koje odlicno stoje svakoj plavusi 2 Boje koje odlično stoje SVAKOJ plavuši

Još jedna prelepa plavuša koja svoj garderober ne može da zamisli bez ove nijanse crvene boje upravo je Hejli Boldvin. Ćerka popularnog glumca zna da je ovaj izbor dobitni ukoliko želite da budete u centru pažnje, a njoj je to svakako pošlo za rukom.

boje koje odlicno stoje svakoj plavusi 3 Boje koje odlično stoje SVAKOJ plavuši

Bela boja

Da, da, znamo, bela nije boja, već odsustvo boje, ali to ne znači da će vam loše stajati, naročito ako ste plavuša. To je potvrdila upravo Karli Klos ovom predivnom slojevitom kreacijom upotpunjenom efektnim nežno ružičastim sandalama sa šljokicama.

boje koje odlicno stoje svakoj plavusi 4 Boje koje odlično stoje SVAKOJ plavuši

Džidži Hadid nam svakim danom sve više dokazuje da je s pravom miljenica mladih devojaka širom sveta. Jedna od boja koje ona preferira u svom odevanju upravo je bela boja, a zašto i ne bi kada, noseći je, uvek izgleda besprekorno.

boje koje odlicno stoje svakoj plavusi 5 Boje koje odlično stoje SVAKOJ plavuši

Olivija Palermo je prava modna kraljica koja zna da joj je bela boja glavni adut u odevanju. Često je nosi, ali nastoji da se ne utopi u njoj, već je kao po pravilu kombinuje sa upadljivim aksesoarima.

boje koje odlicno stoje svakoj plavusi 6 Boje koje odlično stoje SVAKOJ plavuši
Comments