Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Žut je, mekan i mazan. Nikada niste videli tako slatku čupavu glavicu, a oblizivanje jezikom mami osmehe na lica i najokorelijim. Stranica mu broji preko dva miliona obožavatelja i to je dovoljno da se zainteresujete za priču u pozadini ovog internetskog čuda. Ime mu je Bu (Boo) i svet je trenutno zaluđen njegovom pojavom.

Boo1 Boo, najslađi pas na svetu

"Mmm, tako sam neodoljiv dok dremam"

Reč je o pomerancu, poznatijem kao patuljasti špic. Ova vrsta je poznata po inteligenciji, živahnosti, druželjubivosti i odanosti. Već samo ime, koje u prevodu sa američkog slenga znači – maza, govori sve o njegovoj ličnosti. Jednostavno, mnogo je sladak. Obožava da se slika i kamera ga voli u svakoj pozi. Nedavno je gostovao u jutarnjem programu televizijske mreže ABC, a izašla mu je i prva knjiga – “Bu: Dan u životu najslađeg psa na svetu” (Boo: A Day in the Life of the World’s Cutest Dog). Ima bogat društveni život, prepoznatljiv izgled i vrlo je medijski aktivan. Ali, ono što je u stvari najvažniji deo njegove ličnosti – frizura, odnosno krzno, ovakvo kakvo je sada, nije svojstveno pomerancima. Bela dlaka im je prirodno dugačka i bujna, ali Bu se toliko umrsio i začupao, da je jedini izbor bilo šišanje! Telo mu je obrijano, a glava ostala čupava i – zvezda je rođena! Postao je svetsko čudo i sada redovno održava frizuricu.

Maštovite doskočice i komentari ispod slika, na stranici na Facebook-u, čine da ljudi dodatno poblesave za ovom životinjicom, pa i da zaborave da on, zapravo, nije ljudsko biće. Tako Bu ima običaj da nam redovno čestita praznike, da izrazi negodovanje kada ga vlasnici ostave samog u kući, a i navikao je da sa obožavaocima podeli najdublje misli, nedoumice ili radosti. Redovno se javlja sa putovanja, iz San Franciska, Njujorka ili iz udobnog kreveta, nakon opuštajućeg kupanja, večere ili iscrpljujuće jurnjave sopstvenog repa. On je sigurno pas sa najboljim manirima.

Ipak, Buova prava lepota je u stvari ona unutrašnja. Njegova vlasnica, koja, ne želeći da skreće pažnju sa njega, na internetu koristi pseudonim Dž. H. Li (J. H. Lee), kaže da je Bu “uvek srećan, raspoložen i nadasve poslušan”, te dodaje kako ga “ništa ne dotiče previše”. U to možemo da se uverimo gledajući bilo koji od mnogobrojnih snimaka na YouTubu-u, gde Bu stiče simpatije i milione pregleda, ne radeći apsolutno ništa. Baškari se na krevetu i trepće sanjivim okicama, a javnost je opčinjena. Njegov krzneni lik i delo, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Umiljati četvoronožac trenutno promoviše knjigu, a u prodaji se mogu naći i lutke sa njegovim likom. Pionir je nove generacije zvezda i to onih čupavih.

Boo2 Boo, najslađi pas na svetu

Da li je pravi ili je plišana igračka?

Sada, možda biste pretpostavili da je ovakav život zamoran. Ali ne i za ovog švrću. Uživa u slavi, a sve to naočigled javnosti. Nikada se ne opire igranju, presvlačenju i šetnji, nije bučan i ne pravi lom. Popraviće vam dan kada ste umorni i raznežiće vas kada ste tužni. Zato ga volimo i zato je najslađi!

Boo3 Boo, najslađi pas na svetu

"Ova kada je premalena za moje vratolomije"

Pogledajte ovaj video snimak, zaljubićete se na prvi pogled i sigurno ćete mu se vraćati svaki put kada vam zatreba instant dobro raspoloženje:


Maja Vuković je definicija rastresenosti. Prečesto ozbiljna, nedovoljno luckasta. Prihvata promene, ali ih prezire. Idealista. Ne stiže da dovrši započetu misao, jer je već naredna demantuje. Voli pravila, šablone, koncepte. Manire. Čokoladne torte. I svako novo jutro.

Editors choice