Hot topics

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

1/3

Kad malo bolje razmislim, mislim da ne poznajem osobu koja voli ponedeljak. Ono, osobu koja se raduje početku nove radne nedelje i spremna je da puna elana uskoči u svakodnevnu zbrku obaveza i zadataka. I nije stvar u tome da ja ne volim svoj posao pa mi je ponedeljak mučan, naprotiv, samo se tako opustim za vikend, tako isključim, naspavam i odmorim da mi je nova radna nedelja u fazonu – trep, trep, kad pre?! I ta brzina dolaska ponedeljka je milion puta veća od brzine svetlosti, potpisujem! Radila za vikend nešto ili ne radila, svakog ponedeljka isto patim.

Ali onda sam, sasvim slučajno, otkrila da mi muzika pomaže da mnogo bolje prihvatim ponedeljak i jutra generalno, kada se budim ranije zbog posla, a ovih nekoliko pesama naročito “rade” posao.

Bob Marley – Sun Is Shining

“Sun is shining, the weather is sweet, yeah. Make you wanna move your dancing feet now. To the rescue, here I am…” Ovo je uvek odlična pesma da započneš svoj dan kakav god da je on tj. kakav god da će biti do samog kraja. Zaboravi na vreme, obaveze i probleme, samo se opusti i uživaj – tako je Bob Marli rekao!

U2 – Beautiful Day

“See the Bedouin fires at night. See the oil fields at first light. And see the bird with a leaf in her mouth after the flood all the colors came out (Day!) It was a beautiful day. Don’t let it get away.” Da, ponedeljak je, ali je svakako dan kao i svaki drugi, u suštini – prelep. Sigurno ćeš makar nešto lepo pronaći u njemu!

Editors choice