U prisustvu više od dve stotine zvanica, prijatelja, pacijenata i poslovnih partnera, Bolnica za ginekologiju sa porodilištem “Jevremova“ proslavila je 25 godina uspešnog rada. Od pionirskih poduhvata prenatalne dijagnostike devedesetih do najsavremenijih postupaka lečenja steriliteta, u “Jevremovoj“ je za 25 godina pregledano desetina hiljada pacijenata, a začeto i rodilo se približno 4.500 dece.

Četvrt veka rada “Jevremova“ proslavlja kao prva visoko specijalizovana i vodeća ustanova u oblasti ginekologije, akušerstva i vantelesne oplodnje u regionu.

Proslava 25 godina poslovanja Jevremove bolnice za ginekologiju sa porodilistem 1 Borba za roditeljstvo se nastavlja

“Poštujući načela stroge lekarske prakse, stalnog usavršavanja kadra u oblasti dostignuća reproduktivne medicine, angažovanja najemininetnijih domaćih i evropskih konsultanta i embriologa stekli smo poverenje i ugled pacijenata u regionu. Veoma sam srećna što smo bili u prilici da sve naše pacijentkinje „saborce“ na putu kao majčinstvu ugostimo ovde i prisetimo se tog puta,“ istakla je dr Ana Obradović – Crnobarić, direktorka “Jevremove”. “Nastavićemo da u okviru Holističkog centra povećavamo šanse za prirodno začeće, a da istovremeno, kada je neophodno pomoću najsavremenije opreme i postupaka povećavamo uspešnost vantelesne oplodnje. Kao i do sada najveća satisfakcija biće nam radost brojnih porodica i doprinos podmlađivanju demografske slike Srbije“.

Ana Obradovic Crnobaric direktorka Jevremove Borba za roditeljstvo se nastavlja

Od opšteg dijagnostičkog centra 1990. “Jevremova“ postaje vodeća ustanova specijalizovana za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju. Godine 2011. u okviru Bolnice osnovano je i prvo privatno porodilište u Srbiji. Danas je “Jevremova“ članica MediGroup, prvog privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i lider u regionu u ispitivanju i lečenju neplodnosti i reproduktivnoj medicini. Ova ustanova ima 2 operacione sale, veliku laboratoriju za vantelesnu oplodnju, intenzivnu negu, 3 ambulante i 5 apartmana sa 14 kreveta. Dušu Jevremove čini posvećeni tim od 50 doktora (profesora univerziteta i docenata), embriologa i sestara konstantno na raspolaganju pacijentima.

Comments