Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Osnovan još pre više od 50 godina, luksuzni italijanski brend Bottega Veneta, poslednjih godina nije se tako dobro pozicinirao na modnom tržištu. Iako je tokom svog postojanja imao brojne uspone i padove, tek ove godine influenseri, blogeri i modni kreatori ga prepoznaju kao važnog i aktuelnog. Može se reći da ovu popularnost brend Bottega Veneta duguje novom kreativnom direktoru Danielu Leeju, koji je na tu poziciju došao krajem 2018. godine. Tek tada kreće da se razvija na pravi način i postaje relevantan mnogim kreatorima i svima koji diktiraju svetske trendove.

Bottega Veneta specifična torba i “stretch” sandale bili su među najtraženijim proizvodima ove godine, što samo potvrđuje da se ovaj brend polako oporavlja i dostiže ono čemu je težio.

View this post on Instagram

By Jack Day

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Popularna Bottega Veneta “pouch” torba vrlo dobro se pozicionirala i na Instagram “nebu”. Influenserke su sa oduševljenjem kupovale, a onda i fotografisale ovu torbu u kojoj su naravno bili naslagani svetski poznati luksuzni brendovi, te je samim tim ovaj brend i te kako porastao u očima mnogih, koji ga do tada nisu percipirali na taj način.

“Pouch” torba bi nestajala istog momenta čim se nađe na policama. Klasika na moderan način – tako su uglavnom opisivali ovu torbu, a svetski modni časopisi i stručnjaci oduševljeno su izdvajali ovu torbu i uglavnom je bila na listama top torbi koje treba da imate ove godine.

Editors choice