Proleće je tu i pravo je vreme da ponovo pokažete svoje članke. Mnogi muškarci tvrde da nema ničeg lepšeg nego kada na ženi vide lep, tanak, elegantan članak. A dok temperature ne dozvole da obučemo haljinu na bose noge, pravo rešenje dolazi u vidu boyfriend farmerki.

Ovaj model uglavnom ima kraće nogavice pa dozvoljava da istaknete u prvi plan negovanu kožu i stopala, a samim tim i zanimljiv par cipela. Klasične farmerice ravnih nogavica mogu da izgledaju isuviše retro i staromodno za nečiji ukus, pa je boyfriend model moderna zamena za udobnost i ležernost. S obzirom na to da su široke i izgledaju kao da su broj veće, način da pokažete malo ženstvenosti jeste uparvo goli članak i visoke potpetice.

Iscepane ili ne, svetlije ili tamnije, ove farmerke će vam olakšati svakodnevno oblačenje, jer pored udobnosti koje pružaju one se lako kombinuju uz bilo koji komad garderobe i obuće. Kombinujte u zavisnosti od raspoloženja i prilike. Mi preporučujemo sako i visoke potpetice isto koliko i duks i patike. Prozirne košulje, efektne ogrlice i osmeh na lice!

Jedan Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezoneDva Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Tri Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Cetiri Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Pet Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Sest Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Sedam Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Osam Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Devet Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone Deset Boyfriend jeans i šik cipele: Poželjna kombinacija i ove sezone

Zorana Cvetković

Comments