Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Brak Nataše Poli: priča o Lepotici i Zveri

Brak Nataše Poli: priča o Lepotici i Zveri

Verujem da većina čitalaca prati vesti sa svetskih modnih pista, i da znate ko je Nataša Poli (Natasha Poly). Natalja Poljevšćikova (Natalya Polevshchikova) je, za one koji ne znaju, jedan od 10 najuspešnijih modela poslednjih 10 godina. Ne postoji modni magazin od ugleda za čiju se naslovnu stranu nije slikala, ne postoji bitna dizajnerska revija koju nije otvorila.

Lično sam dugogodišnji odani fan njene lepote i bez preterivanja prestanem da dišem kad je vidim. Nažalost, nekoliko puta sam pokušala i da je slušam, i na kraju odustala od te ideje, kako bih zadržala poštovanje prema lepoj Nati. Stvar je u tome, što je Nataša biće neverovatno ograničenog izražavanja i nesposobno da sastavi smislenu rečenicu, čak i ako je potrebno samo da prepriča šta će nositi na reviji u čijem je bekstejdžu upravo snimaju.

1peter and natasha 11 04 by 43507 0x440 Brak Nataše Poli: priča o Lepotici i Zveri

Zašto pišem o ovome,  a zemlja je u krizi i proleće je počelo i obećala sam sebi da nikada neću pričati o tome koliko me razočaralo što je toliko tupava? Skoro sam, naime saznala da ima nekog dečka i da su njeni najbolji prijatelji zbog toga u očaju, ali nisam znala zašto – dok juče italijanski “Vogue” nije objavio slike srećnog para, koji se ovog vikenda venčao u Sent Tropeu.

Fotografije je objavio jedino “Vogue”, uz tek nekoliko informacija: venčanje je, zapravo, bilo trodnevna žurka za 200 zvanica u hotelu “Byblos”. Mladencima i njihovim gostima je pevala Liona Luis (Leona Lewis). Mlada je nosila ekskluzivnu Givenchy venčanicu i diskretne bele cvetove u kosi.  A mladoženja … Pa samo pogledajte mladoženju!

NatashaPolyWedding Brak Nataše Poli: priča o Lepotici i Zveri

Možda sam ja zla i površna, ali ako je ovo prilika za prelepu dvadesetpetogodišnju devojku, koja je milionerka od svoje 20. godine, onda ima nade i da Havijer Bardem (Javier Bardem) postane Miss Universe! Jedino što sam smislila kao objašnjenje, baveći se ovim problemom od egzistencijalne važnosti za čovečanstvo, je da je Natalja možda čak još manje pametna nego što sam mislila, pa stvarno nema neki izbor? Za dotičnog Pitera Bakera (Peter Bakker), novopečenog supruga, niko ni u modnim krugovima nije čuo. Jedino što je moguće saznati je da je holandski biznismen, mada nije jasno kojim se poslovima bavi. Da li je moguće da je jedini razlog za brak sa ovakvim botoksiranim čudovištem to što je malo sporija, ili je nešto drugo u pitanju, pitanje je koje će me mučiti još nekoliko sati, pre nego pređem na razmišljanje o tome kako se transformisao njakavi glas Emine Jahović u turskoj seriji “Polje lala”?


Jelena Ignjatić previše priča, premalo filtrira. Jedinstveni nosilac dijagnoze labrofagija. “Ćutanje je zlato, a ja ne volim zlato…” Kad pretera – laje, kad promukne – izvinjava se. Mrzi dugmiće. Uradila neke psihološke testove koji tvrde da je pali moć. Lažu!

Editors choice