Kimora kaže da je, kada je 1999. pokrenula Baby Phat, morala da se izbori za mesto na modnoj sceni, na kojoj je želela da promoviše modernu, samopouzdanu, ali i glamuroznu i sexy ženu koja ne traži ničije odobrenje da bude to što jeste. Danas, ona vidi potrebu za istom porukom ali razume da se ona u ovom periodu najbolje prenosi kroz beauty i makeup industriju koja je bliska mladim devojkama, i sa kojom se upoznala preko svojih ćerki – i tako je došlo do Baby Phat Beauty linije.

Kampanju za svoju prvu beauty liniju “Shimmer Dreams” predstavila je u društvu ćerki na svom Instagram nalogu a linija se sastoji svetlucavog spreja za telo, hidrantnog losiona i sjaja za uste sa “plumping” efektom u tri nijanse i arome – Etheral sa kruškom, Opulence sa bergamotom i karamelom i Divine sa citrusima i vanilom. Celokupna kampanja vraća retro Baby Phat atmosferu ali istovremeno deluje veoma trendy, tako da možemo gledati na nju sa multigeneracijske perspektive.

Kimorine ćerke Ming i Aoki odlično se u ovom projektu kreću maminim stopama, i kažu kako razumeju da brendovi danas predstavljaju više od samih proizvoda. Brendovi danas predstavljaju poruku o diverzitetu i lepoti, navode na razgovor o različitim kulturama i tipovima mladih žena i promovišu pronalazak unutrašnje lepote kod svake od njih. To su ideali koji stoje i iza Baby Phat Beauty linije i definitivno su nešto što bismo podržali.

Naslovna fotografija: instagram.com/babyphatbeauty

Jovana

Comments