Prirodno u meni je da uvek nešto crtam. Zato sam kao zanimanje i izabrala grafički dizajn. Pošto radim u agenciji, ne radim uvek na onome na čemu bih u tom trenutku želela, ali se trudim da svemu dam svoj pečat. Ponekad ja jednu stvar vidim na određeni način, ali klijent ima druge zahteve, tako da se trudim da ipak ispratim njihovu viziju. Mada i oni često usvoje moje sugestije.

U slobodno vreme radim ilustracije koje onda štampam na PVC materijalima, pa se od toga prave futrole za dokumenta i pasoše, minđuše i bedževi. Svašta me inspiriše, a neke moje dizajne možete videti na Facebook stranici Mala Slava. Stvarčice su od hobija postale pravi hit, nema ko od prijatelja i poznanika nije dobio neku Mala Slava stvar na poklon.

Trenutno razmišljam da se oprobam i u dizajniranju novčanika i notesa, ali još uvek nisam našla nekoga ko to može da proizvede.

Takođe, nedavno sam sa suprugom usvojila psa, pa mi je sad prirodno i da mnogo manje spavam. Nazvali smo je Iskra, a za rasu me ne pitajte jer ne znam koja je. Nije ni bitno, važno da nam je zdrava i da nas sluša. Doduše, ne sluša nas preterano, pomalo je svojeglava, ali je volimo i takvu.

Ako vam se svidela ova priča, pročitajte još na  www.prirodnoutebi.com

mala slava k1 Prateći svoju prirodu, razvila sam sopstveni posao
Comments