Bridget Jones’s Diary 4 nam uskoro stiže! Četvrti deo sage trebalo bi da počne da se snima ove godine, piše The Mail.

“Renée Zellweger je uzbuđena što će vratiti Bridget. Ona toliko obožava taj lik. Očekuje se da će groznica Bridget Jones zahvatiti London ovog proleća”, rekao je izvor za taj list, dok je Zellweger ranije govorila o svojoj želji da se vrati voljenom liku.

„Volim da sam u njenoj koži. To je tako zabavno. Mislim da je zaista retko da pratimo određeni lik kroz različite faze u njenom životu. I na način na koji smatramo da je jedna od nas, zato su njena iskustva paralelna sa našim životnim iskustvima u to vreme”, rekla je 2022. godine.

Helen Fielding, koja je kreirala rom-com heroinu, izjavila je da želi da vidi adaptaciju svoje knjige iz 2013, Bridget Jones: Mad About the Boy.

Bridget Jones’s Diary 4: Šta znamo o filmu?

Datum premijere tek treba da bude potvrđen, ali će film navodno početi da se snima u Londonu u maju 2024. Renée Zellweger će ponoviti ulogu protagonistkinje.

Colin Firth i Hugh Grant, koji su igrali Marka Darcyja i Daniela Cleavera, repriziraće svoje uloge u nekom svojstvu. Podsećamo, na kraju trećeg filma otkriveno je da je Daniel zapravo živ, godinu dana nakon što se njegov avion srušio.

U trećem delu, Bridget Jones’s Baby, junakinja se konačno udala za svoju dugogodišnju ljubav, Marka Darcyja, koji je na kraju postao otac njenog sina. Četvrti film navodno će biti zasnovan na knjizi Helen Fielding iz 2013, u kojoj je Mark umro, a Bridget postala udovica.

Pročitajte i ovo: Feud: Capote vs The Swans – istinita priča iza serije je neodoljivo skandalozna

Naslovna fotografija: instagram.com/bridgetjones.scenes

Božica Luković

Comments