Pletenice su uvek dobar izbor kada ne znate šta ćete sa kosom, a u kombinaciji sa punđom, takve frizure su uvek pun pogodak! Ispletite dve pletenice od prednjih pramenova kose, i jednu veću od ostatka kose, a zatim to sve spojite u elegantnu punđu. Eto savršene frizure za neke formalnije prilike!

frizure 3 Brze i jednostavne frizure za vaš SAVRŠEN izgled

Možda niste toliko vešte sa pletenjem pletenica, ali ovu jednostavnu “pletenicu” ćete lako i brzo napraviti, a rezultat će biti skroz simpatičan. Očešljajte se, razdeljak neka bude sa strane, a onda od strane na kojoj imate više kose počnite da uvijate dva pramena usput mu dodajući pramen po pramen ostatka kose, a kada stignete do kraja, ostatak upletite na isti način tako da dobijete spirala-šletenicu. Učvrstite lakom za kosu i vaša frizura će trajati ceo dan.

frizure 2 Brze i jednostavne frizure za vaš SAVRŠEN izgled

Ukoliko imate šiške, odličan izbor za vas će biti nizak rep. Kada ga vežete, spustite malo gumicu, razdvojite kosu iznad i rep lagano provucite kroz taj “otvor”. Eto zanimljivog i simpatičnog načina da osvežite i najjednostavniju frizuru!

frizure 1 Brze i jednostavne frizure za vaš SAVRŠEN izgled

Pročitajte još i ovo: 

50 nijansi PLAVE koje će se nositi ovog leta

5 vrsta pletenica za koje SVAKA žena treba da zna

Kako da tvoja kosa UVEK lepo miriše

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.brightside.me, www.alo-moda.ro

Ivana Tomić

Comments