Večita muka devojaka sa dugom, ravnom kosom! “Kakvu frizuru sada da napravim?!” Naravno, ukoliko nas nekom ludom srećom ne muči pitanje šta da obučemo, onda je tu već ono već pomenuto – šta ćemo sa kosom? Definitivno ne možemo samo da je nosimo eto tako, niti je dovoljno da je samo operemo… Treba nam – nešto!

E pa, recite dragička! Danas vam predstavljamo nekoliko načina da stilizujete kosu koji su tako slatki, a tako jednostavni i brzi, da ćete za tili čas dobiti savršenu frizuru iz snova! Pripremite gumice za kosu i ukosnice i – zabavite se!

Ako ste do sada obično nosile puštenu kosu, vreme je da počnete da je “skupljate”, ali na neki zanimljiv i kreativan način. Najpre očešljajte kosu, napravite razdeljak na stranu i podelite kosu na četiri dela. Potom, od svakog ispletite pletenicu i vežite na krajevima. Dve “unutrašnje” pletenice prikačite jednu za drugu, odnosno za koren kose, tako da formirate punđicu, a onda im dodajte i dve “spoljne” pletenice. I eto – elegantna, a drugačija punđica je gotova! Ukoliko želite ležerniji izgled, pletite opuštenije pletenice, a takođe možete izvući i neki pramen sa strane.

frizure 6 Brze i jednostavne frizure za vaš SAVRŠEN izgled

Ukoliko volite rep, zašto biste se zadržale samo na jednom?! Vežite tri, jedan ispod drugog, kako biste vizuelno dobile jedan veliki, gust i raskošan rep. Oko gumice onog najvišeg, obavijte pramen kose kako se gumica ne bi videla, a svoju frizuru obogatite nekom zanimljivom maramom. Ukoliko želite nežnu, romantičnu frizuru, nekoliko prednjih pramenova kose izvucite i ostavite da ležerno padaju.

frizure 7 Brze i jednostavne frizure za vaš SAVRŠEN izgled
Comments