Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

“Budi Coolturan” 2014. – “Kreiraj sebe!”

“Budi Coolturan” 2014. – “Kreiraj sebe!”

Već četvrtu godinu za redom, studentska organizacija ESTIEM (Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjeringa i menadžmenta), sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, organizuje projekat “Budi Coolturan”, koji će se održati ove godine, 25. i 26. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 1 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

“Budi Coolturan“ je projekat koji se bavi temom menadžmenta u kulturi i okuplja studente Univerziteta u Beogradu. Program projekta se sastoji iz dva dela: edukativnog i praktičnog.

Edukativni deo obuhvata dvodnevni seminar, gde će studenti imaju prilike da slušaju predavanja Marka Čkonjevića, regionalnog marketing direktora bioskopa “Cineplexx”, Marka Radenkovića, autora projekta Dizajn Inkubatora “Nova Iskra”, Jasmine Krstić Latinović, PR menadžera “Kombank Arene” i predstavnika Mixer festivala. Predavanja imaju za cilj približavanje i podsticanje kulturne svesti među mlađom populacijom, kao i podsticanje na kreativnost i preuzimanje inicijative u ovoj sferi našeg života.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 2 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

Praktični deo predstavlja rešavanje studije slučaja, zadatih od strane Zadužbine Ilije M. Kolarca i Guitar Art Festivala, gde studenti mogu da pristupe konceptu poslovanja ovih institucija. Istim se omogućuje praktična primena stečenih znanja kroz rešavanje realnih poslovnih problema i prepoznavanje tržišnih mogućnosti kulturnog koncepta.

Kroz rešavanje studija slučaja, realizuje se jedna od najvažnija ideja projekta “Budi Coolturan” – integracija veština i znanja studenata umetničkih i organizacionih nauka, koja je neophodna za uspešan rast i održivi razvoj kulture u Srbiji.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 3 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

U sklopu projekta “Budi Coolturan” 2014. je i nagradni fotokonkurs “Kreacija vredna pažnje”. Svi studenti Univerziteta u Beogradu mogu da pošalju svoje fotografije na e-mail adresubcfotokonkurs@gmail.com do 20. oktobra. Proglašenje prva tri nagradna mesta je na svečanom koktelu povodom otvaranja projekta 24. oktobra u Kolarčevoj zadužbini.

Ove godine, projekat su podržali: DEVANA TechnologiesPuzzle Group, Centar za strane jezike Top Class, DM Reebok.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt: http://www.estiem.org.rs/srpski/budi-coolturan kao i Facebook stranicu https://sr-rs.facebook.com/pages/Budi-Coolturan/292793584191916.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 4 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe! projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 5 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

Editors choice