Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Već četvrtu godinu za redom, studentska organizacija ESTIEM (Evropsko udruženje studenata industrijskog inženjeringa i menadžmenta), sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, organizuje projekat “Budi Coolturan”, koji će se održati ove godine, 25. i 26. oktobra u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 1 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

“Budi Coolturan“ je projekat koji se bavi temom menadžmenta u kulturi i okuplja studente Univerziteta u Beogradu. Program projekta se sastoji iz dva dela: edukativnog i praktičnog.

Edukativni deo obuhvata dvodnevni seminar, gde će studenti imaju prilike da slušaju predavanja Marka Čkonjevića, regionalnog marketing direktora bioskopa “Cineplexx”, Marka Radenkovića, autora projekta Dizajn Inkubatora “Nova Iskra”, Jasmine Krstić Latinović, PR menadžera “Kombank Arene” i predstavnika Mixer festivala. Predavanja imaju za cilj približavanje i podsticanje kulturne svesti među mlađom populacijom, kao i podsticanje na kreativnost i preuzimanje inicijative u ovoj sferi našeg života.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 2 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

Praktični deo predstavlja rešavanje studije slučaja, zadatih od strane Zadužbine Ilije M. Kolarca i Guitar Art Festivala, gde studenti mogu da pristupe konceptu poslovanja ovih institucija. Istim se omogućuje praktična primena stečenih znanja kroz rešavanje realnih poslovnih problema i prepoznavanje tržišnih mogućnosti kulturnog koncepta.

Kroz rešavanje studija slučaja, realizuje se jedna od najvažnija ideja projekta “Budi Coolturan” – integracija veština i znanja studenata umetničkih i organizacionih nauka, koja je neophodna za uspešan rast i održivi razvoj kulture u Srbiji.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 3 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

U sklopu projekta “Budi Coolturan” 2014. je i nagradni fotokonkurs “Kreacija vredna pažnje”. Svi studenti Univerziteta u Beogradu mogu da pošalju svoje fotografije na e-mail adresubcfotokonkurs@gmail.com do 20. oktobra. Proglašenje prva tri nagradna mesta je na svečanom koktelu povodom otvaranja projekta 24. oktobra u Kolarčevoj zadužbini.

Ove godine, projekat su podržali: DEVANA TechnologiesPuzzle Group, Centar za strane jezike Top Class, DM Reebok.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt: http://www.estiem.org.rs/srpski/budi-coolturan kao i Facebook stranicu https://sr-rs.facebook.com/pages/Budi-Coolturan/292793584191916.

projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 4 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe! projekat budi coolturan 2014 kreiraj sebe 5 Budi Coolturan 2014.   Kreiraj sebe!

Editors choice