Otkako je kročila u život engleskog princa i prestolonaslednika, Kejt Midlton opčinjuje žene širom sveta. Vojvotkinja je simbol ženstvenosti, elegancije ali i prirodne lepote. Nju nikada do sada nismo videlu u nekom ekscentričnom izdanju, uvek je smerna, u gotovo formalnoj odeći sa savršenom frizurom i minimum šminke na licu. A, opet izgleda tako moćno, kraljevski i sofisticirano. Nema dame koje ne bi volela da “ukrade” trikove lepote kojim se služi buduća kraljica, a njena lepota očigledno se ogleda u jednostavnoj kosi braon boje, uvek na očima ima suptilan ajlajner u braon boji, a usne boji karminima u nude nijansama. Klasičan i romantičan izgled efinitivno krasi lice najpopularnije Britanke. Ipak, postoji način da žene izgledaju baš poput nje i verujte da je jednostavnije nego što mnogi veruju. Izgled poput Vojvotkinje od Kembridža može da kopira svaka žena u nameri da izgleda kraljevski i očaravajuće. Evo na koji način.

Aksesoari za kosu

Šešir je oduvek bio jedan od zaštitnih znakova engleskog plemstva, a modeli koje nosi Kejt Midlton savršeno se uklapaju uz loknastu kosu na krajevima i uglavnom su u svetloroze boji. Ako i ti imaš blago kovrdžavu kosu, ne libi se da je ukrasiš romantičnim aksesoarom.

kejt midlton aksesoar za kosu Budi LEPA poput Kejt Midlton

Diskretna šminka

Smokey eyes u braon boji je najčešći način na koji se šminka jedna od najlepših žena sveta, a jedan od trikova njenog savršenog izgleda jeste minimum pudera kao i jače, ne baš tanke, obrve.

kejt midlton Budi LEPA poput Kejt Midlton
Comments