Sa šesnaest godina i lepom bojom glasa ovaj (još uvek) momak krenuo je da peva i osvaja ženska (a i poneka muška) srca. Kroz njegovu karijeru se provlačio u javnosti i njegov privatan život, iako je u većini slučajeva uspeo da ga zadrži za sebe. Informacija koja najviše zanima sve uglavnom je da li ima devojku i kako ona izgleda.

Uvek je ljubazan, nasmejan i raspoložen za saradnju, a ako ste ljubitelji njegovog stvaralaštva, evo i nekih nezaboravnih hitova…

“Noću me dobije čudan osećaj da tonem na dno, da kako uđem u sobi je sve ono ružno što sam tebi rekao.”

“Kroz hladan vetar još ti čujem glas i u svakoj još te tražim posle nas.”

“A ti ni na pamet nisi pala mi kad sam svoje noći lude trošio na njih, ti mi na pamet nisi pala, a jedina si vredela od svih.”

“Ne volim kad nisi tu, da me smiriš u tvom toplom naručju. Ne volim kad nisi tu, tad mi sene svud po sobi zaplešu.”

“Jutrom čekam na red da mi otope led tvoje ruke. Nikud ne žuri dan, jer ne putujem sam iz ove luke, ja još molim brodove da ne idu bez tebe.”

“Jednom si me zaklela drugoj da ne pripadam i da nikad ja ne prodam nas, jednom kad si volela dah sa ovih usana ljubav kad smo disali na glas.”

“Koliko njih sam ja bez imena ljubio, ko to zna, al’ srcu malo je i tad si me dotakla tim hladnim usnama.”

“A svanuće jutro i bez tebe i bez mene, ipak svanuće, u ova četiri zida istine i laži samo ostaće.”

“A ti njemu budi sve što ne umeš, al’ daj mi samo dok mu ne odeš, da zadnji put te pogledam.”

“Noćas me ne pitaj ništa, pusti da budem ti sve, ono malo parče papira što si zgužvala zauvek. Biću tvoj pajac noćas, hajde, zavrti me, uzmi me za ruku i odvedi me.”

“Da li imaš nekog ko te ljubi, kosu miluje, sa usana tugu skida, osmeh daruje, kad poželiš ti pozovi, ljubav nije prestala, jer te niko, mila, ne voli k’o ja.”

“Budi mi ponosna na nas nemoj na loš glas da potoneš. Budi mi ponosna na sve naše godine i ne reci nikome kako izdala si me.”

“Kažu sreća uvek pukne na pola za obe tuge, nek’ ti bude, kriv sam ja.”

“Bar da nisam ti dao u ovo srce da uđeš do dna, jednom i biće mi žao al’ sad je tako, ti ili ja.”

“Zar tvoja reč toliko malo sad vredi, na tuđim usnama bledi i zadnji trag od nas. Zar moja bol toliko malo ti znači, da se opravdaš imaš ti način, al’ više ne ruku za spas.”

“Samo tišina beskrajno duga, u jednom trenu stao bi vek i dvoje ljudi što okreću glavu jedno od drugog zauvek.”


Marina Marinković  je previše puta menjala svoj potpis. Stoga, zaključuje da voli promene u životu, muziku i pisanje. Na fakultetu je otkrila je da ima zlu polusestru, koju (za sada) mnogo voli. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste, to se nikad ne menja.

Comments