Koliko god da ga jedva čekaš, koliko god da si uzbuđenja, ipak početni sastanci, a posebno onaj prvi sa dečkom koji ti se dopada stvara veliku količinu nervoze, a uz sve to često se pojavi i manjak samopouzdanja koji ume i da pokvari nešto. Ali, zato su tu odevne kombinacije koje utiču da trema nestane jer se osećaš dobro, sigurnije nego inače, pa baš neka tvoje oružje bude smešteno u odevnim komadima koje ćeš poneti prilikom susreta sa svojim budućim dragim.

Ne zaboravi da je jednostavnost ta koja uvek “pali”. Ukoliko si bez inspiracije, jedna tamna kombinacija biće pravi pogodak. Crne farmerke, kraća teksas jakna u toj nijansi, jednostavna majica i štikle koje će sve upotpuniti biće nešto što će i njega oboriti sa nogu, jer veruj da nijedan momak ne voli kada mu se devojka odmah pojavi sva sređena kao da je krenula na crveni tepih. Momci vole devojke koje nisu komplikovane, bar kada je izgled u pitanju.

autfit 1 Budi samouverena i zavodljiva: Autfiti za prvi sastanak

Iskoristi trendove koji su sada popularni-. Široke pantalone, jedna oversize košulja koja je uvučena u njih, visoke potpetice, malo nakita i spremna si za ovaj, možda i sudbinski dejt. Osim što ćeš se dopasti sebi u ogledalu dopašćeš se i njemu, jer će imati dovoljno prostora da malo mašti da na volju i zamišlja šta se nalazi ispod tih komotnijih komada.

autfit 2 Budi samouverena i zavodljiva: Autfiti za prvi sastanak
Comments