Za nevaljale devojke. A i momke.  L’Artisan Parfumeur, legendarni brend parfemskih posvećenika, donosi nam erotsku kolekciju u ograničenom izdanju Explosion d’Emotions sa tri parfema koja bude ono divlje u nama i golicaju maštu: Amour Nocturne, Deliria i Skin-on-Skin.

2 Skin on skin compo Budite dobri. Ali budite i nevaljali!

Skin-on-skin je intenzivan, a ipak lako nosiv. U njemu su note kože antilope, sa šafranom, ružom, mošusom i viskijem. Veče, piće, polumrak, cveće i dodir: koža na kožu.

Provokacija koja ne može proći nezapaženo.

Parfemi su unisex, u luksuznim staklenim bočicama. Činjenica da je u pitanju parfemska, a ne toaletna voda, obezbeđuje trajnost na koži, a neuobičajeno veliko pakovanje, 125 ml, i dugotrajno uživanje u ovom neuobičajenom mirisu.

Darphin ruzicasti kutak Budite dobri. Ali budite i nevaljali!

Za uživanje uz plemenitost. Deo luksuzne Estee Lauder grupacije, francuski Darphin, svake godine učestvuje u Pink Ribbon akcijama tokom oktobra, u okviru kampanje za buđenje svesti o prevenciji raka dojke, koji je, rano otkriven, izlečiv u preko 90% slučajeva. Ružičastu vrpcu, koja je postala planetarni simbol borbe protiv ove bolesti, osmislila je Evelyn Lauder, član Lauder porodice, uz bogatu fondaciju za istraživanje lečenja. Svake godine deo prodaje kozmetike ove grupacije donira se za unapređenje lečenja. Ove godine, u Americi je za nosioca Darphin ružičaste vrpce uzeo Silky Moisturizing Lotion, a Metropoliten je celo Darphin asortiman obojio ružičasto: 10 odsto prodaje svih Darphin proizvoda tokom poslednje nedelje oktobra, Metropoliten će donirati Institutu za onkologiju.

Darphin je luksuzan brend koji donosi posebno uživanje u aromatskim uljima i prelepim teksturama, ali i u postignutom efektu baršunaste kože.

Da li ste ga već probali? Ako niste, iskoristite “Darphin ružičastu nedelju” u Metropolitenu.

Popusti? Evo još jedne dobre informacije iz Metropolitena; sa 25% popusta ovih dana možete kupiti najpopularniju Darphin kremu Ideal Resource, sa izvorom botaničkih sastojaka za idealnu kožu.

A svakog četvrtka, u Metropolitenu je popust na SVE Darphin proizvode, uz dodatne poklone: od mini tretmana, do mini proizvoda.

Darphin možete naći i u ovlašćenim apotekama, ali zato brendove poput Cinq Mondes, Erborian ili Leonor Greyl možete u Srbiji naći SAMO u Metropolitenu. Ali o tome pišemo drugi put. Ponešto možete istražiti i sami…

Zaposleni u Metropolitenu Budite dobri. Ali budite i nevaljali!

Zaposleni u Metropolitenu

Maja, Katarina, Jelena, Ivana i Andrej znaju dušu svakog proizvoda u  Metropolitenu: pomoći će vam da nađete pravi parfem, ili pravu negu za vašu kožu.


Parfimerija Metropoliten, ugao Zmaja od Noćaja i Kralja Petra, Beograd. Jedinstven izbor ekskluzivnih parfema i kozmetike. www.metropoliten.rs 

Comments