Kad smo već kod detalja, nikako ne zaboravite svoj manikir. Najbolji izbor je jednobojni manikir i to u nekim trendi, tamnijim nijansama. Ne plašite se da ponesete crni lak, ali ukoliko vam je on “previše”, možete isprobati i njegove zamene u vidu tamnijih nijansi bordo, teget ili braon laka za nokte.

njujork 4 Budite STILIZOVANE kao prave Njujorčanke

Dalje, nakit. Njujorčanke vole da ponesu dobar komad nakita, te nikako ne zaboravite da svoje kombinacije osvežite upravo ovakvim detaljem ukoliko želite da se ugledate na njih. Uz zanimljiv izbor nakita, svaka vaša kombinacija izgledaće sasvim drugačije i mnogo efektnije.

njujork 5 Budite STILIZOVANE kao prave Njujorčanke

Prave Njujorčanke znaju da sa crnim kombinacijama nikada nema greške. Čak i ako ste u crnom od glave do pete to je sasvim u redu jer odajete utisak dame od stila koja se oblači sa ukusom. Zato, kada ne znate šta da obučete za neku priliku – odaberite crno!

njujork 6 Budite STILIZOVANE kao prave Njujorčanke

Njujorčanke će vas uvek posavetovati da, na kraju krajeva, budete svoje. Nosite ono što se vama dopada i u čemu se osećate prijatno. Modne trendove treba pratiti, ali ih treba i prilagođavati sopstvenom stilu i ukusu. Zato, ne brinite toliko o tome šta će drugi reći – pratite sopstveni osećaj za modu i uvek ćete biti u pravu!

njujork 7 Budite STILIZOVANE kao prave Njujorčanke

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.cntraveler.com

Comments