Dakle, Džidži Hadid. Hajde da nabrojimo zbog čega sve možemo biti ljubomorne na nju: uspešan je model i manekenka, zabavlja se sa preslatkim Zejnom Malikom, a osim toga i izgleda božanstveno! Ne samo da je definitivno prirodna lepotica prelepe plave kose i svetlih očiju i preslatkog lica, već je i toliko zgodna da… Da, da, ljubomorne smo na nju i tako bismo želele da i same imamo takvu savršenu figuru! Jer, naravno da je zgodno telo nešto što svaka devojka priželjkuje, ali je isto tako reč i o jednoj od teže ostvarljivih želja.

Ipak, dobra stvar je da ta naša želja nije sasvim nedostižna! Naravno da možemo da izgledamo maksimalno dobro, ali to zahteva dosta odricanja, ali i rada i truda, i upravo taj deo je onaj “teži” deo cele priče. Ali, gde je želja, tu je i motiv, a evo koja je tajna dobrog izgleda poznate manekenke.

Pogledajte dobro njenu figuru. Mršavija, da, ali ipak zgodna i atletska. A znate da za to nije zaslužna samo dijeta i višečasovna poseta teretani, već i – boks! Tako je. U tome je cela stvar. Boks je taj koji će vam dati figuru iz snova, samo je potrebno pronaći odgovarajuće mesto, ali i trenera koji će vam pomoći na putu ka željenom izgledu.

Comments