Proleće je doba promena – kada nam sve kreće nabolje! Ukoliko želite da se fokusirate na brigu o sebi i svom telu, da ojačate kosu i nokte, kao i da se rešite dosadnog celulita, mi smo tu da vas podržimo.

Esensa i WANNABE MAGAZINE vas nagrađuju – poklanjamo vam tri pakovanja BURЯA® Collagen BEAUTY!

Ukoliko želite da osvojite BURЯA® Collagen BEAUTY, na našoj Instagram objavi možete pronaći sve detalje u vezi sa uslovima učestvovanja:

Zašto je BURЯA® Collagen BEAUTY važan za vašu lepotu?

U pitanju je tečni kolagen sa dodatkom hijaluronske kiseline i vitamina C koji je najefikasnije anti-age oružje u borbi protiv neželjenih efekata starenja.

BURЯA® Collagen BEAUTY je prijatnog ukusa maline, a u njemu su sadržani pažljivo odabrani aktivni sastojci, koji donose vidljive rezultate već za 4 nedelje: povećavaju elastičnost i čvrstinu kože, smanjuju bore i fine linije na koži, kao i celulit. Takođe, pospešuju rast noktiju i povećavaju gustinu kose.

Uz ovo, BURЯA® Collagen BEAUTY ne sadrži šećer, tako da ne morate da brinete o “skrivenim” kalorijama i štetnim aditivima. Ključni sastojci su visokokvalitetni bioaktivni peptidi kolagena – VERISOL®, kao i hijaluronska kiselina i vitamin C.

BURЯA® Collagen BEAUTY je jednostavno uključiti u dnevnu rutinu – u jednom koraku dobijate mnogo benefita! Svako pakovanje ima 15 kesica, a konzumira se jedna dnevno.* Sadržaj se može popiti direktno iz kesice ili razblažiti u vodi, soku ili čaju. Za najbolje efekte preporučuje se primena u periodu od 3 meseca.

Zamislite kolagen kao deo svoje rutine nege kože, koji vam pomaže da postignete mladalački sjaj – iznutra. Zato se pridružite našem darivanju – i otkrijte zašto je BURЯA® Collagen BEAUTY tajna za prolećni glow up!

Više o BURЯA® Collagen BEAUTY i svim drugim Esensa proizvodima saznajte na sajtu, Instagram, Facebook i YouTube stranicama.

*Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Osobe sa oboljenjima jetre ili bubrega moraju biti vrlo oprezne kod upotrebe proizvoda sa hidrolizatima kolagena.

Comments