Koliko god se puta uštinuli – ne, niste se vratili kroz vreme. I dalje ste u 2022. Samo su se trendovi s kraja dvehiljaditih i početka dvehiljaditih vratili, pa vam se zato čini da ste plovili kroz vreme. Svakako da bi to bilo kul, ali nažalost, to nije slučaj. Pored toga što se jednom dnevno pomolimo da se plitke farmerke ne vrate – određene trendove prihvatamo. Neki nas čak i raduju! Jedan takav trend je definitivno korišćenje butterfly šnalica koje su nova opsesija poznatih ličnosti.

Sigurno imate fotografiju na kojoj ste već nosile butterfly šnalice. Ja sam bila jako mala kada su one bile popularne, ali sećam se da i ih je majka koristila. Sećam se i kako su izgledale! Jedan par je imao roze krila, a drugi zelena. Ne sećam se kako ih majka uklapala uz moje autfite, ali sigurna sam da je to radila perfektno – ipak sam bila stylish kid!

Počitajte i ovo: Naš omiljeni hair aksesoar definitivno je banana clip

Sada bih jako volela da mogu negde da ih pronađem, ali sigurna sam da im se ne može ući u trag. Ono što je dobra vest je da sada butterfly šnalice možemo pronaći svuda! Dobro, možda ne baš svuda, ali je moguće. Viđam već neko vreme na mrežama da ih influenserke na Instagramu obožavaju – a evo kako ih sve možete nositi.

Zakačite šiške

Jasno je da će ovo prva podržati Matilda Djerf, jer ona uvek zna da izabere prave trendove. Kako je njena kosa njen najveći adut – trudi se da ona uvek bude u centru pažnje. Djerf je izabrala da butterfly šnalicama zakači svoje šiške i tako ih skloni sa lica. Koliko je presladak ovaj hairstyle!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Full up

I Jennifer Aniston je nosila butterfly šnalice, naravno, devedesetih. Ali ovaj se hairstyle može lako rekreirati i danas. Potrebno je samo da pramenove uvijate i da ih kačite šnalicama. Tako ćete kreirati teksturu i na kraju je ukrasiti.

Ukrasite već napravljenu frizuru

Ovaj hairstyle izgleda kao da je u pitanju neki Instagram filter. Ali nije! Zavežite svoju kosu u dve kike (ili jednu), zatim je dodatno ukrasite butterfly šnalicama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hailey R Jones (@ahaileydose)

Let it Down

Naravno, uvek se možete odlučiti za opciju da pustite kosu i da je jednostavno ukrasite leptirićima. Kao što vidite – predivno izgleda kada su leptirići šareni, ali uvek možete to da učinite i malo suptilnije. Samo pažljivo odredite gde ćete ih rasporediti!

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Angel DeVoe (@angel_devoe)

Half Up

Bilo da imate dugu ili kratku kosu – uvek je možete ukrasiti! Ako ste ošišani na bob ili paž onda je super ideja da zakačite samo polovinu kose. Možete uhvatiti nekoliko pramenova i prikačiti ih butterfly šnalicama ili se odlučiti da ih uvijete, baš kao što je to uradila Jennifer Aniston. Kreirajte volumen i teksturu prstima – zatim dodajte šnalice!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gray Haired Gal (@silversmashley)

Počitajte i ovo: Istorija kultnih frizura Jennifer Aniston koje smo svi poželeli da rekreiramo

Naslovna fotografija: instagram.com/

Milica Antić

Comments