Camila Coelho je jedna od najuspešnijih influenserki u celom svetu, a svaki njen pokret prati preko 8 miliona Instagram pratilaca. Svoju karijeru je i započela svakodnevno deleći omiljene modne kombinacije i otkrivajući beauty tajne koje je naučila kao šminkerka, a sada je odlučila da lansira i sopstvenu beauty liniju.
Brend pod imenom “Elaluz”, što u prevodu sa Camilinog maternjeg jezika, portuglaskog, znači “ona je svetlo” je ostvarenje njenog najvećeg sna. Za nju, cilj srećnog života jeste proslavljanje naše jedinstvenosti i pronalaženja unutrašnjeg svetla, onoga što budi najbolje u nama.

Sarađujući sa gotovo svim velikim brendovima u beauty industriji naučila je sve o tome šta čini savršen proizvod, a sada svoje znanje sprovodi u delo. Njena linija sadržaće šminku, kao i proizvode za neku kože i kose. Umesto kreiranja kompletne linije odjednom, odlučila je da nekoliko meseci posveti radu na svakom proizvodu, kako bi bila sigurna u njihov kvalitet. Smatra da ljudi nikada neće kupiti apsolutno sve proizvode jednog brenda, stoga je odlučila da se fokusira na one za koje smatra da su must have. Svakog meseca, na Elaluz sajtu biće predstavljena dva nova proizvoda, a svi proizvodi će sadržati posebne sastojke iz njene domovine, Brazila.

View this post on Instagram

#stepintothelight ✨

A post shared by elaluz (@elaluz) on

Za lansiranje linije ovog meseca, izabrala je proizvode koji se fokusiraju na naše usne. Prvi proizvod je 24-karatni tretman za usne koji za cilj ima hidrataciju i obnovu vaših usana. Sastoji se od četiri različita hranjiva ulja i bogatih putera koji će vaše usne učiniti sjajnim, mekim i glatkim. Iako se proizvod zove “lip therapy”, Camila kaže da je htela da kreira nešto što će moći da posluži kao noćna maska za usne, ali i postane deo naše svakodnevne rutine, te se može nanositi i tokom dana kada osetite da je vašim usnama potrebna hidratacija. Listići zlata čine ovaj proizvod glamuroznim, a za Camilu baš oni predstavljaju to svetlo koje želi da odlikuje celu liniju.

Comments