Ljubav prema šminkanju nasledila je od svoje bake, koja joj je kada je imala samo 6 godina poklonila crveni ruž za usne. Odajući počast svojoj baki, odlučila je da osmisli sjaj za usne koji će dolaziti u različitim nijansama crvene, pogodnim za svaki ten. Sjaj takođe sadrži i hidrirajuću formulu, a jedan od glavnih sastojaka dolazi direktno iz Brazila, a to je ekstrakt biljke guarane, poznat po svojim regenerišućim i hidrirajućim sposobnostima. Takođe sadrži i kokosovo ulje i ekstrakt breskve, a originalna zamisao je da ga možete koristiti i kao rumenilo.

Camila tvrdi da je pandemija korona virusa u velikoj meri promenila svet oko nas, i način na koji mi sami gledamo na njega, a veruje da je odluku da lansira beauty liniju donela u pravo vreme. Da je brend kreirala pre nekoliko godina, verovatno bi lansirala celokupnu liniju, trudeći se da obuhvati sve sektore u industriji. Sada se odlučila da stvara samo proizvode koje smatra neophodnim, i veruje da i sa prostom makeup i skincare rutinom možemo postići maksimalne rezultate. korona virus je promenio i naše rutine, stoga nosimo sve manje šminke, sve više vremena posvećujemo nezi svoje kože. Svi proizvodi biće proizvedeni po najvišim ekološkim standardima, a cilj joj je da kreira brend koji će se baviti različitim sferama života. Ambalaže se mogu reciklirati, a plastična pakovanja i kutije koristiće se samo kada je to neophodno.

Proizvodi koji će uskoro ugledati svetlost dana jesu i mist koji će služiti i kao primer i kao osveživač, a stiže nam i prvi proizvod za negu telu, prirodno brazilsko ulje. Camilino ime je jedan od najvećih brendova među infleunserima i blogerima, a sigurno je da će svi njeni proizvodi doživeti veliku popularnost i postati zapaženi na tržištu.

Naslovna fotografija: Instagram.com/elaluz

Aleksandra Aničić

Comments