Ne možemo poreći da obožavamo garderobu u bojama slatkiša! Postoji nešto neverovatno nežno u pastelno ružičastim i plavim tonovima, ali i mnogo toga vatrenog kod jarko ljubičastih i žutih nijansi. Bilo kako bilo, ove tople dane treba da iskoristimo i da na pravi način ponesemo sve odevne kombinacije u bojama slatkiša koje imamo u svom garderoberu. Stoga izvucite svoje omiljene haljinice, šortseve i suknje i pronađite inspiraciju u nekoj od ovih stajliš kombinacija.

Monohromatska varijanta se najčešće nosi ako je reč o crnoj, teget, sivoj ili beloj boji. Ipak, ona može odlično stajati i u kombinaciji pastelnih i jarkih boja, ali u tom slučaju morate biti veoma oprezni, kako ne biste preterali. Umesto toga, ponesite ih tako da postignete romantičan i sofisticiran izgled. Naš predlog je da garderoba bude iste nijanse ružičaste ili žute, a da aksesoari malo odudaraju i tako razbiju monotoniju koja može naružiti celokupan utisak.

izgledajte sofisticirano u garderobi u bojama slatkisa 1 Candy kombinacije kojima ćeš privući pažnju (GALERIJA) izgledajte sofisticirano u garderobi u bojama slatkisa 2 Candy kombinacije kojima ćeš privući pažnju (GALERIJA)
Comments