Niko nije ekstravagantan kao ona – Cardi B je u svojoj karijeri nosila potpuno različite i hrabre frizure, kojih se vredi podsetiti. Reperka je uvek znala da “servira” beauty look o kojem se dugo govori, gde god da se pojavi.

Cardi B je prvi put privukla pažnju sveta putem društvenih mreža – svojim čvrstim i iskrenim stavom o životu striptizete. Da bi pobegla od siromaštva i nasilne veze, odlučila je da postane striptizeta i javno je pričala o tome koliko je ponosna na svoju odluku. U martu 2019. pojavio se video na Instagramu u kojem je priznala da je drogirala i pljačkala muškarce dok je bila striptizeta. Govorila je o toj temi na društvenim mrežama nekoliko dana kasnije, ali je odbila da se izvini, napisavši: „Uradila sam ono što sam morala da uradim da bih preživela“.

Počevši od 2015. godine, pojavila se u rijalitiju VH1 Love & Hip Hop: New York i napustila ga je 2017. da bi se bavila muzikom. Iste godine objavila je svoj singl Bodak Yellow u izdanju Atlantic Recordsa, a 2019. je osvojila Gremi za svoj debi album, Invasion of Privacy. Tajno se udala za člana grupe Migos, repera Offseta, u septembru 2017.

Srećne vesti o veridbi para brzo su praćene skandalom, dok su se širile glasine o Offsetovim neverstvima. Ipak, Cardi B je javno branila svog verenika, govoreći fanovima da svi drugačije “upravljaju” odnosima.

Nakon više nedelja sve češćeg šaputanja da je trudna, Cardi B je potvrdila glasine pokazujući stomak tokom nastupa u aprilu 2018. u emisiji Saturday Night Live. Srećna što više ne mora da krije vesti, rekla je: “Konačno sam slobodna”. U maju 2018. godine potvrdila je da čeka devojčicu.

Cardi B je postala mama rođenjem ćerke Kulture Kiari Cephus 10. jula 2018. godine. Kasnije u decembru, objavila je da se razvodi, ali su se Offset i ona pomirili 2019. godine.

Za sve to vreme, Cardi B je blistala na glamuroznim događajima – a evo kakve frizure je nosila.

Cardi B – frizure koje pamtimo

Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty bila je zvanična tema Met Gale ove godine, a Cardi B je nosila prepoznatljivu paletu boja legendarnog dizajnera i kultnu crnu kravatu, ali raskošna kosa u stilu šezdesetih, u upečatljivoj nijansi sive, sa crnom trakom, bila je najlepši deo njenog autfita.

Može li biti glamuroznija? Kao da besprekorno oblikovane pin-up lokne za Vanity Fair Oscar zabavu nisu bile dovoljne, Cardi je svoj izgled upotpunila prozirnim crvenim šalom preko lica, unoseći misteriju i magiju u svoju pojavu.

Šiške mogu da transformišu bilo koji izgled, ali Cardi B je napravila pravu senzaciju ovom elegantnom frizurom. Imala je verziju glamurozne mullet frizure sa šiškama, koju bi malo ko mogao da iznese.

Cardi B nikada nije izbegavala da nosi boje, što uključuje nijansu – ili bolje da kažemo nijanse – njene kose. Primer za to je njeno izdanje sa rainbow hair perikom svetlih, jarkih nijansi, koja momentalno zahteva pažnju.

Platinastoplava kosa je modna izjava sama po sebi – samo pitajte mnoge ikone koje su je učinile prepoznatljivom nijansom, od Marilyn Monroe do Gwen Stefani. Cardi B je ispratila taj trend kada je svoje platinaste pramenove stilizovala u glam talase.

Još jedno Met Gala izdanje koje se pamti – Cardi B je bukvalno zasijala na najiščekivanijem crvenom tepihu godine. Ona je svoju frizuru učinila nezaboravnom kroz detalje: tanke šiške, meki pramenovi i visoka punđa čine je veoma glamuroznom.

Dokazujući da za nju nijedna dužina kose nije zabranjena, Cardi B je izgledala veoma sofisticirano sa pixie frizurom. Retke šiške čine njen look autentičnim.

Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination bila je tema Met Gala večeri 2018. godine, a Cardi B nije dopustila da samo njen veličanstveni ukras za glavu ukrade svu pažnju – poigrala se proporcijama pomoću velikih talasa.

Pročitajte i ovo: Moćna izdanja Billie Eilish koja pokazuju da je u modi najvažnije biti samo svoj

Naslovna fotografija: instagram.com/imcardivenom

Božica Luković

Comments