*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Čarobna reč DA (1. deo)

Čarobna reč DA (1. deo)

Potvrda i prihvatanje imaju magijsku moć. Šta god da vam je ponuđeno, nametnuto, podmetnuto, ako kažete da, stekli ste moć da to nešto iskoristite na najbolji način, transformišete, preokrenete, preusmerite, tako da radi za vas. Jedno da je kotrljajući kamen, koji može da pokrene odron, otvarajući prizore i puteve koje niste mogli da vidite bez tektonskih poremećaja.

Vežba buđenja kreativnosti daje zadatak grupi da na sve što kaže prethodnik odgovore sa da i nastave da nadograđuju njegovu izjavu. Ova zabava pruža iskustvo transformisanja početnog impulsa tako što ga prihvatimo i nastavimo da se igramo, kreirajući nešto sasvim drugačije.

Kreativni pristup sa impulsom koji daje prihvatanje vredi negovati u svakodnevnom životu, po pitanju svih izazova na svim životnim planovima.

Positive Approach Čarobna reč DA (1. deo)

Pozitivan pristup uz pomoć odobravanja i nadgradnje svake situacije osvežavajuće je iskustvo, a često i mnogo više od toga

Čak i osobama koje vam se uopšte ne dopadaju i sa kojima ne želite da produbljujete kontakt, kao i situacijama u koje ne želite da se upuštate, možete da kažete bezrezervno da, testirajući moć kreativne transformacije.

Svaki čovek i svaka situacija ima poruku za vas. Možda ne propuštate ništa bitno ako odbijete da čujete poruku, ali možda odbijanjem samo utvrđujete granice ega i dajete ljudima i situacijama moć da vas povrede, samim zauzimanjem odbrambenog stava.

Između odbraniću se i hajde da se poigramo, leži sva razlika – praktična i magijska – između ne i da.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice