Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Potvrda i prihvatanje imaju magijsku moć. Šta god da vam je ponuđeno, nametnuto, podmetnuto, ako kažete da, stekli ste moć da to nešto iskoristite na najbolji način, transformišete, preokrenete, preusmerite, tako da radi za vas. Jedno da je kotrljajući kamen, koji može da pokrene odron, otvarajući prizore i puteve koje niste mogli da vidite bez tektonskih poremećaja.

Vežba buđenja kreativnosti daje zadatak grupi da na sve što kaže prethodnik odgovore sa da i nastave da nadograđuju njegovu izjavu. Ova zabava pruža iskustvo transformisanja početnog impulsa tako što ga prihvatimo i nastavimo da se igramo, kreirajući nešto sasvim drugačije.

Kreativni pristup sa impulsom koji daje prihvatanje vredi negovati u svakodnevnom životu, po pitanju svih izazova na svim životnim planovima.

Positive Approach Čarobna reč DA (1. deo)

Pozitivan pristup uz pomoć odobravanja i nadgradnje svake situacije osvežavajuće je iskustvo, a često i mnogo više od toga

Čak i osobama koje vam se uopšte ne dopadaju i sa kojima ne želite da produbljujete kontakt, kao i situacijama u koje ne želite da se upuštate, možete da kažete bezrezervno da, testirajući moć kreativne transformacije.

Svaki čovek i svaka situacija ima poruku za vas. Možda ne propuštate ništa bitno ako odbijete da čujete poruku, ali možda odbijanjem samo utvrđujete granice ega i dajete ljudima i situacijama moć da vas povrede, samim zauzimanjem odbrambenog stava.

Između odbraniću se i hajde da se poigramo, leži sva razlika – praktična i magijska – između ne i da.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice