Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Tomas Dekarlo Kalavej (Thomas DeCarlo Callaway) poznatiji je kao Si Lo Grin (Cee Lo Green).

Takođe je poznat po tome što daje čudne izjave na Twitteru, pa je naljutio i gej-zajednicu i fanove Džona Lenona (John Winston Lennon) i u suštini nije zabrljao samo kad nije stigao.

Pa ipak, zamisliti ga kao seksualnog prestupnika, malo je preterano. Pre nekoliko dana, naime, policiji je stigla prijava od jedne dame da ju je poznati reper drogirao, pa silovao.

Dama kaže da ju je Si Lo odveo u restoran u Los Anđelesu, te da se ničega ne seća posle nekoliko pića. Kad se probudila bila je naga u krevetu u sobi sa reperom.

nova Cee Lo Green optužen za napad

Nažalost, reper nije porekao optužbu, već se izvinjavao zbog ekstazija - ups!

Dama koja inače nije iz Kalifornije vratila se u svoj rodni kraj i tamo prijavila slučaj šerifu koji je obavestio izvršne vlasti države Kalifornije o ovom nemilom događaju, pa je o svemu izveštena i policija grada Losa Anđelosa. “El-ej” plavci naveli su ženu da zove telefonom repera i namami ga da priča o silovanju. Snimak je zabeležen, a izgleda da se poznati pevač na tonskom zapisu izvinjava i pominje ekstazi. Ipak, nema priznanja.

Malo je sumnjivo to što je dama prvo otišla kod svog advokata i tražila odštetu, a kada je Sijev menadžer zabranio isplatu, drogirana žrtva obratila se policiji…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice