Tomas Dekarlo Kalavej (Thomas DeCarlo Callaway) poznatiji je kao Si Lo Grin (Cee Lo Green).

Takođe je poznat po tome što daje čudne izjave na Twitteru, pa je naljutio i gej-zajednicu i fanove Džona Lenona (John Winston Lennon) i u suštini nije zabrljao samo kad nije stigao.

Pa ipak, zamisliti ga kao seksualnog prestupnika, malo je preterano. Pre nekoliko dana, naime, policiji je stigla prijava od jedne dame da ju je poznati reper drogirao, pa silovao.

Dama kaže da ju je Si Lo odveo u restoran u Los Anđelesu, te da se ničega ne seća posle nekoliko pića. Kad se probudila bila je naga u krevetu u sobi sa reperom.

nova Cee Lo Green optužen za napad

Nažalost, reper nije porekao optužbu, već se izvinjavao zbog ekstazija - ups!

Dama koja inače nije iz Kalifornije vratila se u svoj rodni kraj i tamo prijavila slučaj šerifu koji je obavestio izvršne vlasti države Kalifornije o ovom nemilom događaju, pa je o svemu izveštena i policija grada Losa Anđelosa. “El-ej” plavci naveli su ženu da zove telefonom repera i namami ga da priča o silovanju. Snimak je zabeležen, a izgleda da se poznati pevač na tonskom zapisu izvinjava i pominje ekstazi. Ipak, nema priznanja.

Malo je sumnjivo to što je dama prvo otišla kod svog advokata i tražila odštetu, a kada je Sijev menadžer zabranio isplatu, drogirana žrtva obratila se policiji…


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments