Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Čekam te i imam garanciju

Čekam te i imam garanciju

“Umorili ste se od ljubavnih promašaja? Zanima vas kada će se srodna duša konačno pojaviti? Nestrpljivi ste do besvesti? U tom slučaju, revolucionarni uređaj jednostavnog naziva tajmer predstavlja idealno rešenje. Ova elektronska spravica ugrađuje se u ručni zglob, ugrađivanje traje veoma kratko, a cena je prava sitnica. O čemu se zapravo radi? Najprostije rečeno, tajmer precizno odgovara na dva verovatno najčešće postavljana pitanja, bar kada govorimo o usamljenosti i paničnom traganju za emotivnim ispunjenjem. Na prvom mestu dobićete pozitivan naučno potvrđen odgovor na pitanje DA LI savršena polovina postoji.

Drugim rečima, na malom ekranu će stajati i te kako vidljiv dokaz da priča o savršenoj kompatibilnosti nije romantična bajka u koju veruju isključivo zanesenjaci. A kada već znate da i vas čeka gospodin Savršeni, odnosno gospođica Savršena, stvarno bi bilo šteta da vam niko ne kaže KADA ćete se tačno sresti. Uostalom, osnovna funkcija ove moćne i korisne naprave za izbegavanje nepotrebnih komplikacija jeste upravo odbrojavanje do trenutka susreta dve osobe koje su sudbinski povezane.

Čim postanete vlasnik tajmera, aktivira se digitalni časovnik. Kada se u ponoć na displeju pojave nule, bićete spremni da narednog dana upoznate biće sa kojim bi trebalo da provedete ostatak života. Njegov ili njen sat te će noći takođe prestati da otkucava, a po ukrštanju vaših pogleda oboje ćete začuti jak zvučni signal. Jedina začkoljica jeste to što tajmer još uvek ne poseduju svi ljudi. Dakle, ako se vaš uređaj ne pokrene odmah, partner sa kojim biste se najbolje slagali iz nekog razloga ne želi da bude upućen u buduće događaje. Ipak, radi se o zaista malom broju ljudi, i samo je pitanje vremena kada će i oni početi sa odbrojavanjem”, reče predstavnik za odnose sa javnošću firme koja proizvodi i ugrađuje ove jedinstvene indikatore, i koja, čisto da ne bude zabune, posluje u tamo nekom paralelnom ili nepostojećem univerzumu.

Šalu na stranu, da li uopšte verujete u savršene polovine? Pod pretpostavkom da jeste pobornik teorije o idiličnim spojevima, i da imate mogućnost da unapred predvidite pojavljivanje srodne duše, da li biste požurili da saznate tačan broj dana, meseci ili godina koji vas deli od tog, složićete se, prilično značajnog datuma?

Recimo da vas je kupio početak teksta, da sve vreme klimate glavom, i da vaš odgovor glasi “što da ne?”. Ipak, razmislite još jednom. Činjenica je da biste se zahvaljujući tajmeru verovatno osećali sigurnije i ušuškanije. Međutim, ovo bi se moglo odnositi samo na srećnike čija se cifra ne bi previše razlikovala od one koje su potajno priželjkivali. Ali šta ako vaš tajmer godinama ostane zatamnjen? Da li biste u međuvremenu smireno čekali da se pojavi bilo kakav broj, ili biste možda postali preopterećeni i očajni? Šta ako se u toj situaciji neplanirano zaljubite u osobu čiji tajmer uveliko otkucava? Da li biste mogli da uživate u sadašnjosti iako već unapred znate da vaša veza nema budućnost?

slika1 2 Čekam te i imam garanciju

Kada tajmer izneveri očekivanja

Kako za koga, ali uzevši u obzir moguće probleme, izgleda da je ipak lakše i lepše živeti u neznanju. Ako ništa drugo, bar imamo opciju da samostalno otkrivamo šta nam je potrebno za sreću, i da to radimo onim tempom koji nama samima najviše odgovara. Bez nametnutih spoljnih ograničenja možemo da se prepustimo lepim momentima, čak i ako nismo sigurni da će oni potrajati.

U svakom slučaju, preporučujemo vam da pogledate fim “Odbrojavanje” (Timer). Priča o futurističkom implantu tek će vas tada podstaći na dublje razmišljanje. Uostalom, svi mi posedujemo neke mentalne tajmere, kojih najčešće i nismo svesni. Oni su tu da nam pomognu da uspostavimo kontrolu nad sopstvenim životima, da nas koliko-toliko zaštite od neuspeha. Njih nikako ne treba odstranjivati. Sasvim je dovoljno ponekad pritisnuti taster za isključivanje.


Vanja Rajić Komplikovana i neodlučna, i dalje bezuspešno pokušava da smanji dimenzije svojih ogromnih očekivanja. Uvek traži, često pronađe, brzo se zasiti. Jede sir i čokoladu, nema običaj da se moli, a najviše voli da bude budna dok ceo svet spava.

Editors choice