Sofisticirano i obično, luksuzno i tradicionalno, šareno i zabavno. Sve su to osobine enterijer trendova koji nas čekaju sledeće godine. Krug trendi varijacija u dizajnu se nikada nije brže kretao, te je nešto što je do skoro bilo veliki hit, kao millennial pink i fotelje od pliša, već zastarelo. Kako bi uredila svoj životni prostor, i pritom ga istovremeno učinila toplim i modernim domom, predstavljamo ti top četiri stilska predloga koje treba da isprobaš.

Modernizam na prelazu vekova

Ponosno ti predstavljamo stil koji nosi epitet retro. Njega je najbolje definisati kao kombinaciju skromne palete zagasitih tonova, krtih linija i dijaloga koji se odvija između unutrašnjeg prostora i prirode. Dominantne boje plutaju između narandžaste, žute, zelene i braon. Ono što ovaj dizajn čini tako posebnim jeste što nameštaj slika karakter i ličnost svojih vlasnika, jer kombinacija “staromodnih” i savremenih komada pripoveda priču o nastanku doma. Ono što si već posedovala, i ono što je tek stiglo iz fabrike. Miks tradicije “teškog” nameštaja bogatog volumena koji si ponela iz porodičnog doma, i savremenost tvojih ideja. Savršena kombinacija!

Tradicionalno/klasično

Klasika je uvek bila, i uvek će biti in! Bilo da se radi o modi ili enterijeru, kvalitet nikada neće zastareti! Zato, prigrli tradiciju i pokaži da poseduješ osećaj za luksuz. Da li nešto govori glasnije u ime glamura od udobne sofe sa bogatim, mekim jastucima, komode sa vrsno dekorisanim ručkama, ili ogledalo fino obrađenog zlatnog rama, koje se uzgred rečeno, prostire duž celog zida. Komfor je imperativ ovog stila. U vremenu brzog življenja, momenti opuštanja su neophodnost. Tamna drvenarija i zlatni detalji uneće poseban osećaj u svaku prostoriju. Paleta boja je ta koja nas vuče u prošla vremena, nešto što bi moglo biti zlatno doba XVIII veka. Opusti se i uživaj uz času crvenog vina, jer rekle smo, luksuz.

Comments