Imate viziju i znate da samo treba da čekate pravi momenat, poštujete svoja osećanja, vezujete se duboko i spremni ste na sve zbog ljubavi? Volite svoju slobodu više nego išta, cenite duhovnost i prijateljstvo i nemate ideju da veza treba da funkcioniše po nekom ustaljenom šablonu? Astrologija vas prepoznaje kao tipične predstavnike horoskopa, koji će završiti u polovičnim, prijateljskim ili neobavezujućim, „zamalo“ vezama. 

Ribe 

Obaveze preuzimate ležerno, ali vaša osećanja su duboka i vaše veze sa drugima jake i trajne. Verovatno ćete se usredsrediti na ono što bi moglo da se dogodi, čak i ako to nije ni blizu onoga što se zaista dešava. Više volite da vidite najbolje u ljudima i situacijama i da razumete tuđe motive, borbe i sputavajuće okolnosti – da pronađete opravdanje za njihove slabosti i nedostatke. Spremni ste da budete strpljivi i da pomognete nekome najbolje što možete, čak i ako to znači da ste u tom procesu uhvaćeni u nejasnoj, polovičnoj vezi. Ako ste svoju ljubav posvetili, za vas je to obavezujuće, kako god se druga strana odnosila prema tome i vi ćete istrajavati. 

Rak 

Vi to ne biste sebi dozvolili, da završite u tako nedefinisanim odnosima, u kojima ne možete da zadovoljite svoju posesivnost i pripadnost. Ali, to vam se ipak događa. Možda niste spremni da ulažete osećanja i gradite odnos, ako ste od početka svesni da druga osoba ne želi da se vezuje, pa ćete se povući, ali ako ste se već zaljubili, onda ćete slediti svoja osećanja, pa makar vas vodila u pakao (verovatno već znate kako tamo izgleda). To je mesto na kome vam nije dobro, a ne možete da se pomerite sa njega, jer onda gubite svaku poziciju u odnosu na osobu sa kojom želite da produbite odnos. Ta osoba ne zna šta hoće (ili zna da neće, ali vam to ne govori) i dopušta vam da budete dovoljno blizu, ali ne suviše, koliko da može da koristi prednosti „druženja“ sa vama. Vi ćete se ponašati kao da ste u vezi, verujući da će takav vaš stav uneti posredno u vezu ono što nedostaje. Vi ste spremni da „oprostite“ drugoj osobi ono na šta nikada nije pristala ili se obavezala. 

Comments