S obzirom da traje sezona Škorpija, moramo da malo pričamo i o njima. Misteriozni i zaštitnički nastrojen znak zodijaka je osoba koja ti je potrebna u tvom krugu ljudi, a kada treba da se iskuliraš od drame – oni su prave osobe da te saslušaju. Škorpije znaju kako da čuvaju tvoje tajne i njihova izražena intuicija ih uvek motiviše da razumeju istinu bolje od svih ostalih. Verni su partneri kada se zaljube, ali neće isto tako se zaljubiti u bilo koga. Horoskopski znakovi koji se najbolje slažu sa Škorpijama mogu da imaju odličnu konekciju kada sruše njihove “zidove” i upoznaju ranjivu stranu njih.

Ako si dovoljno srećna osoba da budeš u vezi sa Škorpijom, znaš kako može da bude intezivno i ispunjavajuće da ostvariš vezanost sa partnerom Škorpijom. Rođeni u periodu između 23. oktobra i 22. novembra su ekstremno zaštitnički nastrojeni prema svojim najbližim ljudima i oprezni su kada je u pitanju ulazak u odnos. Opšte su poznati kao najseksualniji znak zodijaka, ali nemoj da napraviti grešku i da pomisliš da će otići u krevet sa bilo kim. Škorpija uvek igra na sve ili ništa. Želi ludački strastvenu konekciju sa partnerom, što naravno uključuje odličnu seksualnu hemiju. Ali isto tako neće nikad ulaziti u odnos sa nekim ko će ih uzeti zdravo za gotovo.

Kada uđu u odnos sa jednim od četiri znaka zodijaka, Škorpije se ozbiljno emotivno otvore i žestoko zaljube.

Rak

Rak, kao i Škorpija je vodeni znak što znači da emocije su najbitnije za odnos između njih. Oba partnera su posvećena kako sebi, tako i jedno drugom pa stoga ostvaruju jako duboku konekciju kada odluče da budu zajedno. Oni neće uplašiti jedno drugo sa količinom intezivnih emocija, umesto toga to će ih još više približiti jedno drugom. Škorpija-Rak kombinacija ima velik potencijal da opstane kao par. Oba znaka su isprepadana da budu povređena od strane nekoga, tako da će se truditi da u odnosu stvore određen “bezbedni prostor” gde će zajedno biti ranjivi i iskreni jedno prema drugom. Zato što razumeju jedno drugo, njihova komunikacija je jako laka.

Devica

Device su poznate po tome što hoće partnera kraj kog će se osećati posebno i cenjeno – a Škorpije mogu da im to priušte. Iako njihovi drugačiji pristupi životu ih čine neočekivanim parom, oni zapravo komplimetiraju jedno drugo savršeno. Device su kritične, rezervisane i odgovorne, dok Škorpije su emotivne, verne i posesivne. Kada su ova dva znaka u kombinaciji, ovi znakovi su fokusirani jedno na drugo i njihov odnos postaje bitna stavka u njihovim životima. Device pomažu Škorpijama da ostanu malo na tlu više, nego da odlutaju u oblake, dok sa druge strane Škorpije ohrabruju Device da budu više avanturistički nastrojene prema životu. Ukratko objašnjeno – suprotnosti se privlače.

Comments