Jarac

Pored Škorpija, Jarčevi važe za najlojalniji znak zodijaka, tako da je je potpuno prirodno da oni u nekom trenutku završe zajedno. Tipično, oni hoće da razviju prvo prijateljstvo, kako bi Škorpije mogle da iskontrolišu svoje emocije, a Jarac da proceni da li je taj odnos potencijalno praktičan. Onog trenutka kada su spremni da uđu u odnos, ova dva znaka mogu da izvlače najbolje jedno iz drugog. Jarac je stabilan partner koji mnogo ceni materijalni uspeh, dok Škorpije mogu da im pomognu da ih nauče da vole na jako dubokom emotivnom levelu i da vole do kraja. Na kraju dana, kombinacija vodenog znaka sa zemljanim je najbolji spoj u ljubavnom smislu. Zajedno oni grade posvećenu i stabilnu vezu gde konstantno uče jedno od drugog i zajedno odrastaju svakim danom.

Ribe

Škorpije i Ribe dele instant intezivnu seksualnu konekciju koja lako postane jako bitna stavka njihovog zajedničkog života. Fizička hemija je bitna ovoj kombinaciji znakova, a oboje dele želju da eksperimentišu u krevetu, pa automatski ostvaruju konekciju koja je jako intimna i ima veliko značenje. S obzirom da su oba znaka vodena, oni razumeju jedno drugo na potpuno novom levelu, uzdižu jedno drugo i imaju sličan pristup životu i vezama. Oba partnera su u odnosu jako posvećena potrebama jedno drugog. Doduše, Ribe se mnogo lakše prilagode svakoj situaciji nego Škorpije, ali istovremeno pomažu svom partneru da proba nove stvari od kojih esencijalno ima strah. Njihova veza može biti dramatična, ali istovremeno i značajna jer će oba znaka naučiti kako da bolje komuniciraju.

Ako tvoj znak je Škorpija i nađeš se u kombinaciji sa jednim od ova četiri znaka – BRAVO ZA TEBE! Ovo je zaista mnogo moćna kombinacija i ostvarena fantastična konekcija. Škorpije su poznate kao neverovatni ljubavnici sa razlogom, a kada se osećaju sigurno dovoljno da bi bili svoji, oni su najposvećeniji partneri na svetu.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/nicoleashley

AstroByUniverse

Comments