Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Verovatno možemo pomalo i da krivimo Billie Eilish za mnoge današnje modne trendove, pogotovo kada je u pitanju najnoviji trend i dominacija chartreuse zelene boje! U drugoj polovini jula meseca, ova pevačica kao frontmen GEN Z generacije je počela da uključuje ovu boju u svakodnevnim modnim kombinacijama, što se brzo proširilo i na ostatak sveta. Od ulica Kopenhagena, preko celog Louis Vuitton butika, pa sve do Nedelje mode u Londonu. 

Onda, preko noći su mnoge druge poznate ličnosti počele da koriste ovu boju u svojim modnim kombinacijama i novi trend je rođen. Rihanna, Normani, pa čak i glumac Timothée Chalamet su samo neki od pratioca ovog trenda.

Nakon što je jedno vreme vladala slime zelena kao jedna od glavnih boja koju si morala da imaš u ormanu u vidu nekog odevnog komada, chartreuse zelena je daleko više interesantniji i moderniji izbor koji možeš da uključiš u svoje odevne kombinacije.

View this post on Instagram

🚤

A post shared by Normani (@normani) on

Iako se zasluge za ovaj trend prepisuju Billie Eilish, ipak je Normani bila ta koja je prva ponela ovu boju još u maju mesecu, kada je slavila svoj rođendan sa prijateljima. Njen chartreuse zeleni kupaći je oduševio sve modne kritičare, a u pitanju je realno jedan sasvim jednostavan i običan komad odeće.

Ova boja nije bila toliko popularna istog trenutka širom (modnog) sveta, jer je u pitanju bilo ipak nešto novo i sveže, i niko se nije usuđivao da ovu boju iskombinuje malo bolje u svoj outfit. Kada je kao jedan od najvećih trendsetera, Rihanna, obukla odevni komad u ovoj boji za potrebe Fenty Beauty kampanje, ona je dobila epitet prefinjenosti i glamura koji je bio potreban da bi se rodio trend.

Editors choice