Ako vas je prethodna kolekcija modne kuće Chloe oduševila, ovog puta ćete se možda iznenaditi, najverovatnije prijatno. Dok je prošla kolekcija bila potpuno ženstvena i nekako girly, u novoj kolekciji ready-to-wear, nagoveštaje tog girly momenta primećujemo samo u pufnastim suknjama na tufnice i haljinama na jedno rame.

Glavna odlika ove kolekcije jeste odeća ravnih krojeva i jasnih linija kreirana za jednu samosvesnu i nezavisnu ženu. Bilo je tu i dugih kaputa i savršenih kombinacija boja, takođe i vojničkih detalja, što nekim odevnim predmetima u kolekciji daje dozu gotovo dečačkog šarma.

Pantalone dubokog struka i blejzeri zagasitih boja sa oštro sečenim reverima svakako su deo kolekcije koji će, naravno uz ostalo, postati apsolutni hit jer su korisni i nosivi u gotovo svakoj prilici, od klasične poslovne do večernjeg izlaska.

Crna, bela i teget dominiraju kolekcijom, pa pogledajte naše favorite.

chloe 1 Chloé: Ženstvena kolekcija

Jednostavan kroj ove haljine “razbijen” je dobrom kombinacijom boja

chloe 2 Chloé: Ženstvena kolekcija

Savršeno za poslovnu ženu

chloe 3 Chloé: Ženstvena kolekcija

Dašak ženstvenosti u suknji neobičnog kroja

chloe 4 Chloé: Ženstvena kolekcija

Dobra modna investicija – široki plavi kaput

chloe 5 Chloé: Ženstvena kolekcija

Za svakoga ima ponešto u ovoj kolekciji

Izvori fotografija: mademoisellebonheur.com, thebestfashionblog.com


Aleksandra Aleksić je pomalo izgubljena u vremenu i prostoru (naročito u prostoru), gubi stvari i zapinje za svoja stopala. Obožava mačke lutalice i čokoladne išlere. Kad poraste biće pisac.

Comments