Svo prstenje nosite odjednom

Volite prstenje i nosite chunky prstenje? Da li vam je do sada palo na pamet da sve svoje prstenje nosite odjednom? Ako nije, sada je prilika da tu ideju uzmete u razmatranje. Više različitog velikog prstenja sa dragim kamenjem ili cirkonima može da bude fokus vašeg celokupnog stajlinga, a naročito će zanimljivo izgledati u slučaju da imate tetovaže na šakama. Takođe, ako želite još malo da “začinite” celokupnu stvar – uz prstenje uklopite i clutch torbu sa cirkonima.

Nakit može biti i deo obuće

Ako vam nedostaje eksperimentisanje sa nakitom, a ne nose vam se ogrlice, narukvice, minđuše.. evo savršenog predloga za vas.  Svoje omiljene cipele na štiklu sa kaiševima možete ukrasiti efektnim i velikim broševima sa cirkonima, u obliku mašni ili nekom drugom obliku. Takođe, u hladnim danima možete ispod cipela na štiklu obuti plitke, bele sokne – koje mogu pridodati prazničnom duhu i izgledu.

Geometrijske velike minđuše

Velike minđuše su još jedan must have aksesoar, savršen za one koji vole monohromnije lookove i jednostavan, ali ipak efektan nakit. Geometrijske minđuše nas podsećaju na male scenografske i arhitektonske makete, a ako vas interesuju dizaj i umetnost, ovo su minđuše za vas.

Naslovna fotgrafija: instagram.com/thevintagepoint

Jovana

Comments