Ukoliko bi živele po pravilima Keri Bredšo nikada ne biste mogle da imate dovoljno cipela. 

Najčešće isto tako razmišljamo ali onda vas budžet vrati u stvarnost ili manjak mesta u cipelarniku i stanu jer shvatite da ipak ne možete da ispratite baš svaki trend.

Kako biste lakše isplanirale mesto u vašem plakaru mi smo odabrali za vas nekoliko ključnih modela cipela koje jednostavno morate da imate a koji bi vam dobro došli u različitim prilikama. Ako se pridržavate ovog sigurnog plana kada je obuća u pitanju onda ćete uvek imati obuću koja vam je potrebna u datom trenutku.

Baletanke

Kvalitetan par baletanki vam uvek dođu kao idealno rešenje kada želite da se osećate doterano a opet udobno dok ste u pokretu. One su istovremeno i ženstven i ležeran par, što znači da ih možete nositi i uz plisirane suknje i elegantne haljine ali i uz iscepane farmerke. Imati ovakav par cipela u svom cipelarniku je pravo malo bogastvo, zato se odlučite za jedan ali vredan par baletanki, što znači da birate one kvalitetnije cipele od kože i udobnog gazišta.

552 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima

Patike na navlačenje

Patike za teretanu su ipak patike za teretanu i tu nema mnogo dileme, ali jedan par modernih patika na navlačenje je obavezan par koji moderna žena treba da ima. Pre svega su udobne za obavljanje svakodnevnih obaveza u gradu a pritom su i veoma trendi i stilizovane. Možete ih nositi uz pantalone i suknje i haljine, i kao i baletanke uvek će vam dobro doći da ih navučete na brzinu i izađete napolje.

228 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima

Kratke čizme

Kratke čizme ili čizme do članka su savršen komad za prelazne vremenske periode. Iako su malo dublje njih možete nositi i leti na bosu nogu, a naročito su zahvalne kada vas iznenade letnji pljuskovi. One u neutralnoj nijansi i od prevrnute kože mogu vas poslužiti bukvalno tokom cele godine. Lako se kombinuju uz sve autfite, uz farmerke, kratke suknje, duge suknje, haljine a leti naročito efektno izgledaju kada se kombinuju uz šorts.

445 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima

Sandale sa platformom

Od proleća pa do kraja leta pravimo sezonski preokret kada je obuća u pitanju i često nosimo sandale. Sandale sa platformom su lake i udobne za hodanje i savršeno se kombinuju i uz haljine za noćne izlaske isto kao i za dnevne kombinacije kao što su šortsevi i pamučne majice. Izaberite neke zanimljivog dezena i veselih boja, neka se izdvajaju u masi istih i sličnih modela.

10101 Cipele koje bi SVAKA žena trebalo da ima
Comments